Hejka

Toście sobie zaszalały. No to było normalne że w czymś się w końcu niepozgadzamy, bylo za iddyllicznie;-)
Mam nadzieję że o coś da, nie tyle że ktoś sie będzie bał cos napisać bo pisać można o wszyskim, ale z umiarem oczywiście, bo umiar jak widać wskazany we wszystkim, bo może sie po prostu temat najzwyczajniej komuś "ulać"
Ja też osobiście wolę zapisanych 4 strony konkretnie niż czytanie tej samej lanej wody stron 30....potem jak przychdzi mi odpisać "ważne rzeczy" to właśnie nie pamiętam co komu miałam bo już mi się mózg zaśluzował

To zadna uszczypliwość tylko przenośnia.
Ale o dzieciach mogę czytać, słuchać o maluszkach rozwijajacych się, sama byłabym podekscytowana na początku, więc to oczywiste i rozumiem

potem to troche ostygnie... Ale dla przykładu
ainah, wrubik - cieżarówki a jak piszą to potrafią o wszystkim, u nich az trzeba wyciągać info o maluszku z brzuszka. Do dziś są "zrównoważone" hehe

i to jest fajne!
pewno jak byłabym w ciąży zapisałabym sie na wątek ciążowo odpowiedni, wiedziałabym że tam nikogo nie "zamęczę"
Ale żeby nie było ze nas to nie interesuje - oczywiscie ze tak ale tak jak wszystko inne a nie wyłącznie!
To jak zboczenie z tematu na wypracowaniu.
Ostatni mało mnie tu i do tego całe to zamieszanie i właśnie w tym wszystkim zapomniałam pogratulować Thince!!! Kochana bardzo bardzo sie cieszę i życzę sokojnej ciąży!:-) A plnowaliście czy to niespodzianka?
No dobra już koniec, każdy sie chyba wypowiedział, ida Świąta więc niech już powróci tu spokój
missi witaj i pisz pisz, musisz teraz "wypić karniaka" więc masz co robić
gwiazdeczko jak Wojtuś? przy ospie jak najbardziej może być gorączka! daj znać co i jak!!!
Bodzinka bardzo sie ciesze ze już jestescie w domu! Wiesz co ja bym sie przy nim całkiem wyzbyła dywanu, firanki i baldachimu bo chyba masz na łóżeczkiem? Do tego kiwaty które mają w sobie czesto pleśnie. No i nie decydujcie się na zywą choinkę bo e z lasu tez mają na sobie plesnie i grzyby!
ewa chce Cię uspokoić bo ja przy Wiktorku miałam krwiaczka ..i się wchłonoł

tez miałam duphaston (to bardzo dobry lek, super działa na zagniżdzenie zarodka w macicy i go wzmacnia na początek zanim funkcje przejmie łożysko, ja brałam do końca 4 mies.)