słomiana_wdowa
Fanka BB :)
miałam podobnie i tez wydygana poleciałam do lekarza i co się okazało że pękł mi hemorojd - nawet nie wiedziałam że mam hemorojdy
to jest wstydliwe i dlatego nie pisałam nic na ten temat.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No to ja juz wróciłam,, M nie dał mi sie za długo gniewać, ściągnał mnie szybciorem od rodziców
ale zła byłam okropnie i przykro mi było, nie ważne juz zresztą, mam nadzieje że juz b ędzie ok. Do tego wszystkiego cały wczorajszy dzień bardzo bolał mnie brzuch, jakby jajniki, pachwiny az promieniowało do ud i bioder, wszystko ciągneło i momentami taki tepy ból jak na okres, po nospie przejść nie chciało choć lezałam, w nocy jeszcze poboleawał, w dzień troche przeszło, a teraz znowu, do tego kregosłup lędźwiowy ale tez starsznie zle dziś spałam i może od tego. Dobrze że jutro mam wizytę bo bym nie wytzymała w tej niepewności, do tego nie czuję mojego malucha za bardzo od jakiś 2 dni:-(
Teraz własnie pomyłam podłogi i wszystko mi napinkala, troche mnie to niepokoi powiem szczerze...ale musiałam bo jutro cały dom gości bo moje urodzinki więc musiałam ogarnąć a wczesniej na Chrzcie dziś byliśmy
mississ obyś szybko nam z tamtąd wróciła z synusiem pod serduszkiemwszystko będzie dobrze, to krwawienie nie ma związku z tym szwem? W którym szpitalu jesteś?
aluśka dzięki za odpowiedź;-) dam sobie spokój jednak skoro to wszystko na amoniaku, bo słyszałam że nowoczesne farby i środki sa tego świństwa pozbawione, a sam smród jest okropny więc nie będe się na takie "przyjemności" teraz pisać
A HEMOROJDY NIE SA W PUPIE??
U MNIE KRWAWIENIE IDZIE Z POD SZYJKI ALBO Z SZYJKI BO SPLYWA WSZYSTKO I NA WZIERNIUKU JAK SIE WSADZI GLEBOKO TO MIKREW WYCIAGNALL I TO Z SZYJKI LECI NAJPRAWDOPODOBIOEJ CHOC WOLALABYM ZEBY TO TEN HEMOROJDU JUZ BYL MIZ COS OD MACICY ALBO SZYJKI![]()
wstyd i ucieczka stamtąd była natychmiastowa tak jak i stan paniki byl tez szybki