Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mi sięnaprawdę bardzo podoba!!! kolor dla chłopcaidealny moim zdaniem i praktyczny jak najbardziej bo nie brudzącyWózek MAKED Q12- Gondola+Spacerówka+Fotelik (1171450783) - Aukcje internetowe Allegro
to jest ten wozeczek. napisala tylko do wlasciciela zeby podeslal jeszcze kilka fotek gondoli od srodka i spacerowki rozlozonej bez tego ochraniacza chce dobrze zobaczyc jak to wszystko wyglada. macie racje co kurde on zawsze jeszcze mamy czas jeszcze mamy czas... strzelilam focha i cos juz chce rozmawiac. ale i tak go kupie jesli na zdjeciach dodatkowych bedzie tak samo mi sie podobal bo super okazja jest i juz . i bedziemy mieli jeden duzy wydatek mniej myslalam ze wydamy ponad 1000zl na wozek a jak sie uda to za dobra cene bedziekolor moze super nie jest powalajacy bo grafitowy ale moze byc
i jak wam sie podoba ?? tak na prawde ma zalozmy to co np quinni procz kubelkowego siedziska i procz tego ze ma marke i dlatego jest drozszy od tego. mi si ewydaje ze bedzie fajny
sarka hehe rzcezywiscie fajnieale to sie tylko cieszyc rodzina sie powieksza hehe
![]()
nic tylko kupować moim zdaniem;-)
hahaidzie sie wciagnac
![]()