• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Wózek MAKED Q12- Gondola+Spacerówka+Fotelik (1171450783) - Aukcje internetowe Allegro

to jest ten wozeczek. napisala tylko do wlasciciela zeby podeslal jeszcze kilka fotek gondoli od srodka i spacerowki rozlozonej bez tego ochraniacza chce dobrze zobaczyc jak to wszystko wyglada. macie racje co kurde on zawsze jeszcze mamy czas jeszcze mamy czas... strzelilam focha i cos juz chce rozmawiac. ale i tak go kupie jesli na zdjeciach dodatkowych bedzie tak samo mi sie podobal bo super okazja jest i juz . i bedziemy mieli jeden duzy wydatek mniej myslalam ze wydamy ponad 1000zl na wozek a jak sie uda to za dobra cene bedzie :) kolor moze super nie jest powalajacy bo grafitowy ale moze byc :) i jak wam sie podoba ?? tak na prawde ma zalozmy to co np quinni procz kubelkowego siedziska i procz tego ze ma marke i dlatego jest drozszy od tego. mi si ewydaje ze bedzie fajny

sarka hehe rzcezywiscie fajnie :) ale to sie tylko cieszyc rodzina sie powieksza hehe :)
mi sięnaprawdę bardzo podoba!!! kolor dla chłopcaidealny moim zdaniem i praktyczny jak najbardziej bo nie brudzący:tak:nic tylko kupować moim zdaniem;-)

wózek wygląda całkiem porządnie i na solidny, kolorek ma też ładny, przede wszystkim praktyczny, bo ciemny, kupuj, kupuj....:-D

sluchajcie dostalam fotek duzo wozia i bardzomis ie podoba :) i tylko ciekawe czy mi wysla kurierem bo inaczej bede musiala blagac tatusia zeby mi pojechal :) na szczescie to jakas godzinka drogi autem :) ale go kupuje !!! mezowi sie juz bardziej podobal na tych zdjeciach a jak zaczelam mowic ze go kupuje to zaczal sie pytac czy on tez ma jakies zdanie to mu powiedzialam ze sie juz wypowiedzial :P i go kupuje :D

reklama
a ja szukam (czytaj przeglądam) w necie sukienki na ślub cywilny i jakąś fryzurę, ale nic mi się nie podoba, strasznie jestem teraz w ciąży wybredna i nie bardzo wiem czego chcę, bo ani nie wiem jaki fryz na ten ślub ani jaką sukienkę, ech,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry