U
użytkowniczka r
Gość
ZapraszamDo Krakowa z Rzeszowa niedaleko
![]()
No nie daleko i dziękuję za zaproszenie ale póki co nie wybieram się w tamte rejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ZapraszamDo Krakowa z Rzeszowa niedaleko
![]()
Martyna cc będę mieć dlatego bo mam wadę wzroku i duże minusy, które już nie pozwalają na poród SN, chodzi o bezpieczeństwo żeby wada z powodu parcia porodowego się nie powiększyła lub żebym po prostu nie oślepła
myangel a na jakim zamkniętym? Nie widziałam że jest tu jakiś zamknięty wątek![]()
renczysia do watku zamknietego wchodza osoby zaufane dlugo bedace juz na forum. te ktore naprawde dobrze znamy. musisz jeszcze si epoudzielac zeby dostac zaproszenie. takie mamy zasady. nikt nie odp moze przeoczyli nie denerwujs ie![]()
A jaką masz wadę? Nie wiem, czy już pisałaś, ale chyba to przeoczyłam. Bo ja mam -3 i -3,5, jestem jeszcze przed wizytą u okulisty i nie wiem, co mi powie... Koleżanka twierdzi, że dostanę skierowanie na cesarkę, ale z kolei moja ginekolog mówi, że sama krótkowzroczność nie jest już wskazaniem do zabiegu. No więc nie wiem, czego się spodziewać.
kurde nie moge znalezc w necie nazwy iasta nei pamietam. wczoraj na jedynce w wiadomosciach o 19,30 lecialo albo w wydarzeniach na polsacie wczesniej bo ogladam zawsze polsat a pozniej od razu jedynke wiadomosci... moz jeszcze znajde to wam wkleje
A jaką masz wadę? Nie wiem, czy już pisałaś, ale chyba to przeoczyłam. Bo ja mam -3 i -3,5, jestem jeszcze przed wizytą u okulisty i nie wiem, co mi powie... Koleżanka twierdzi, że dostanę skierowanie na cesarkę, ale z kolei moja ginekolog mówi, że sama krótkowzroczność nie jest już wskazaniem do zabiegu. No więc nie wiem, czego się spodziewać.