mamolka
Fanka BB :)
ej a czy dzisiaj jest 1 kwietnia? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

cristal dopóki przełamujesz się co nam odpowiedzieć z tym suwaczkiem, to powiem ci że też się strasznie zraziłam do tej marchewki i najpierw przyzwyczaję brzuszek niuni może do innych warzyw a dopiero potem wprowadzę marchew, no i tak jak wcześniej pisałam - próba moreli wyszła pozytywna - z kupką już o wiele lepiej, więc jak będą ekscesy z marchewką wkroczy na deser morale i wszystko ustawi na miejsce (o błoga nadzieja)Ja dostałam tylko z bebilonu i to skromną
JA zaczęłam od kaszki mleczno-ryżowej bobovita, mimo, że młody na NANie i dostawał przez tydzień i wszystko było ok. Dopiero odkąd jest dostał marchewkę są problemy. Dziś się męczył godzinę stękał, stękał i nic nie wystękał. Dopiero po Humanie na brzuszek się udało :-)

Na szczęście część sprzętów dzidziusiowych mamy u rodziców (przewijak, wanienka, łóżeczko - hehe, nigdy nie było używane). A co do ubranek, to ja bym raczej wzięła proszek. Pranie przecież robi sie szybko, a ubranek od czasu do czasu nie trzeba prasować. A Dzidziuś czasem potrafi i trzy komplety w jeden dzień zużyć.
a już chciałam zakładać wątek "grudniówki 2010 w ciąży po raz drugi"