reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Czy z powodu temperatury podniesionej od zębów (37,6) powinniśmy nie iść już dzisiaj na spacer? Czy można?

Witam i zaraz zmykam bo Jasko cyca wola:sorry2:
Gratki dla Igorka:-)A ze spaceru to ja bym zrezygnowala:tak:
Ewa ja mam taki obraz i kupilam go Jasiowi na chrzciny w sklepie katolickim
P5310996.jpg

A ja wczoraj u gina dowiedzialam sie ze jest stan zapalny i dwa antyb na raz:szok:Mowila ze przy karmieniu piersia moge je brac a na ulotce pisze cos calkiem odwrotnego, ze absolutnie nie wolno:confused:I teraz nie wiem co robic:sorry2:

Słuchac gina. Na wszystkich tabletkach tak pisze a przynajmniej na grubej większości. A jak nie jesteś pewna to się może poradz jeszcze jednago lekarza. Nawet na jakichs ziołowych pisze, ze nie wolno a mój psychiatra mi pozwolił.

No to chyba maść podziałała i Franka chwilowo zęby nie bolą... Pracuję sobie przy biurku i czuję, że coś mnie w stopę drapie... Myślę sobie: mysz? Patrzę na dół, a tam Pucek! Przyturlał się z drugiego końca pokoju ;/ O, idzie dalej, już mu się mama znudziła ;)

Ewa to tak jak u mnie..Niby się cicho bawi a ja podnosze głowe a on juz przy kuchni ;-)

reklama
Do góry