reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ojjj Ewa to i tak masz cierpliwość-tylko 3 smsy ;-) Ja już bym milion wysłała, bo nie cierpię nie wiedzieć co się z nim dzieje i gdzie w danej chwili jest.
My byliśmy na szczepieniu. Myślałam, że w Bydgoszczy była lipna pediatra, ale tutaj to już przegięcie. Weszliśmy, kazała rozebrać, osłuchała, zapytała czy nie choruje i nie chorował, zważyła go, kazała wziąć go na ręce nie zdążyłam się odwrócić już po ukłuciu, do widzenia. Tempo takie, że nie zdążyłam o nic zapytać, nawet nie zdążyłam pomyśleć kiedy mogę zapytać! Normalnie w kulki sobie lecą! Nie zapytała czy siedzi, czy się podnosi, nie zajrzała w gardełko NIC!!! Przecież to małe dziecko! Ja mogę nie zauważyć nieprawidlowośći, bo nie znam się i wydaje mi się, że Hub dobrze się rozwija...Ale mogę się mylić przecież. Ohhhh.....

ja miałam podobnie u mojego pediatry, jakby jakieś wyścigi urządzali. Dziecko ubierałam w biegu i jeszcze kazali mi wyjść z gabinetu z nieubranym dzieckiem, bo kolejna osoba czeka..:/ porażka..

reklama
Dobra, idę sobie zrobić jakąś kolację, a potem siadam do roboty, bo tu osiwieję...

Dlatego czym prędzej wypełnij ankietę Streetcom o farbach do włosów jak się uda to je zafarbujesz. ;-)
A tak na poważnie napewno wszystko jest w porządku. ;)

Wrublik zdrówka.
Asia dla Twojego taty też.

Ani widu, ani słychu... Kurde no...

O widzisz, Elena, jak to się wszystko w życiu ładnie składa ;) Człowiek siwieje i mu darmowe farby proponują ;)
Ale ja się nie zgłaszam do tej kampanii. Nie farbuję się. Srebrnych włosów trochę już mam, ale jakoś mi to nie przeszkadza ;)

Dziewczyny, pisałam o tym dziś, a teraz mam pytanie: czy któraś z Was wie coś na temat alergii dzieci na owoce, a dokładniej na owoce ze słoiczków?

Ewa pisałaś że droga 1000 km i mąż obliczył 8h. Może wyjechali później, może jakieś remonty, korki itp

A ja uważam, że od przybytku głowa nie boli. W domu mam kilka kilo proszku do rozjasniania ( zostało mi jeszcze za czasów działalności ), ale ankietę wypełniłam.
Ainah ja nic nie wiem, bo u nas po owocach tych, które podałam nic nie było.

Czesc dziewuszki, produkcja na calego widze :O
doczytalam ze Idusia ma jakas syfna alergie :/ Cwiteka mleka ha nie podaje sie na alergie na mleko - wyczytalam to po podawaniu go Arlenie 2 miesiace po tym jak lekarz nam zalecil :/ podobno bebilon pepti jest super no ale tu go nie ma, polecam Ci sinalc jako 1 posilek dziennie dla malej :) napewno nie zaszkodzi a byc moze pomoze troszke jesli faktycznie jakas alergia mleczna jest.

Elena przterminuje Ci sie ten proszek jak nie zaczniesz pasemek zarobkowo robic :>

Ewa hmm, a o ktorej meza spodziewalas sie najpozniej wliczajac normalna jazde i powiedzmy porzadne przerwy?
Ja tez farbom powiedzialam nie odkad zaszlam w ciaze mimo ze z natury mam ciemny braz i siwuski sa w takich wlosach duzo bardziej widoczne, jak beda juz rosly stadnie to jakos temu zaradze ale narazie nie jest zle a moj naturalny kolor podoba mi sie bo ma taki rudawy odcien, natomiast farby niszcza ten efekt a jak sie zmywaja wlosy nie sa ladne i kolor jest taki sztuczny.

Dziewczynom borykajacym sie z chorobskami duuzo zdrowka!! Boze odkad zaszlam w ciaze to na niczym tak mi nie zalezy jak na tym bysmy wszyscy byli zdrowi.. reszte mozna sobie zdobyc ale zdrowie jest bezcenne.
A u nas... ciagle pada nananana :D Arlenka jest niejadkiem i je tylko 5 razy na dobe do tego musze ja ciagle do mleczka przekonywac, poza tym jest kochana ale podejrzewam ze bedzie miala ciezki charakter jak tak dalej pojdzie :O juz od malego uparte toto i wymuszacz nerwusowy.. czy to mozliwe w tak mlodym wieku? Dopoki idzie po jej mysli to jest super ale jak niee to hmm afera :D
Aaa no i budzi sie o 1 w nocy i sobie spiewa.. na cale gardlo i tak 2 h.... i sie wkurza ze nikt sie nie bawi i chce ja uspic...

dzień dobry:)
ja już na ogach, jakoś spać mi się nie chce!
Maciuś rozpoczął znowu nocne podjadanie:( już nie jadł do 5-6 rano (wtedy też była 1 pobudka), a teraz 0 2 czy 3 co noc się budzi i na pewno chce jeść.

Ewa - ok??? mi oczywiście po czasie przyszła myśl, że można zadzwonić do tej osoby, z którą mąż jechał, a jeśli nie masz do niego nr tel, to może do żony tego kolegi (jeśli to kolega, bo nie wiem, z kim mąż jechał)

ja podobnie jak buzc:tak: pewnie z milion esemesów bym wysłałą, nie mówiąc o częstym dzwonieniu.:sorry2:

wczoraj było tak cieplutko, a dziś znowu ponuro!!

Ewa nie zamęczasz. Daj szybciutko znac co i ja bo i ja się denerwuje, że Ty się denerwujesz..Rano to mało mojego za drzwi nie wykopałam, bo może już cos napisałas ;-)
Asia kochana moja babcia przeszła dwa zawały przechodzone. Dowiedziała sie o nich na okazjonalnym ekg...Tata niechodpoczywa, dba o siebie, przyjmuje leki, chodzi do lekarza i będzie dobrze!!!! Jakby moja babcia o siebie dbala byłaby jeszcze z nami...Więc najwazniejsze teraz by o siebie dbał i będzie oki!!
Ja wczoraj calutki dzien na polu u kuzynki i Lolo przespał CAŁĄ noc a Fif obudził sie raz i CUD wyspałam się!!!!!!!!

reklama
czesc dziewczyny ja dzis chyba jakiegos dolka zlapalam 2 dni temu mialam mocne spiecie z mezem i jakos nie widze abysmy sie pojednali mam juz po dziurki w nosie jego przeprosin a za pare tygodni znow robi dokladnie to samo ;/
dlaczego to tych facetów nic nie trafia ??!!!

Do góry