Buzc ja zrozumiałam..Smutne to życie..Bo przykre to, że MUSISZ a anie CHCESZ wracac do pracy..Ech taka niestety rzeczywistość...A politycy się zastanawiają co tak mało dzieci...Mam burdel na kólkach i lenia...Ide robić ścieżki..
reklama
mamolka
Fanka BB :)
bodzinka- mówią że ludzie mają mało dzieci - a 40 % dzieci nie ma szans na miejsce w przedszkolu publicznym ;/
mówią że jest mało dzieci - a ja wczoraj na spacerze takich maluchów do 3-4 r.ż widziałam chyba z 150 , a kobiet w ciąży chyba z 50, co druga rodzina nas mijająca posiadała na pokładzie 1-2 dzieci + kobietę w ciąży
mówią że jest mało dzieci - a ja wczoraj na spacerze takich maluchów do 3-4 r.ż widziałam chyba z 150 , a kobiet w ciąży chyba z 50, co druga rodzina nas mijająca posiadała na pokładzie 1-2 dzieci + kobietę w ciąży
Ostatnia edycja:
sarka
trójkowa mama
nooo nieee a ja weszłam własnie Ci napisac że jutro wybieram się do rodziców, bo M bedzie tam malował pokój, więc liczyłam na spacerek....Łóżko fajne, ale ja bym wolała to trzymiejscowe - już nie pamiętam, kto dawał do niego linka. Takie z dodatkowym miejscem do spania na parterze. No i cena nie była jakaś mega zaporowa - coś koło tysiaka.
Co do pakowania się na wyjazd - my jutro jedziemy na 1 dzień do Wałbrzycha i jak tylko umyjemy Idullaha, zaczynam pakowanieJuż mam reisefieber ;-)
Kurcze, ale pecha mamynooo nieee a ja weszłam własnie Ci napisac że jutro wybieram się do rodziców, bo M bedzie tam malował pokój, więc liczyłam na spacerek....a tu masz ci los...hehe, ..szkoda:/

A w niedzielę nie planujecie znów odwiedzić wrocławskich peryferii? Bo my do Wałbrzycha tylko na jeden dzień wyjeżdżamy rano, ale na noc już wrócimy do domku.
Buzc - ale teraz można zamontować "mądry" piec, w którym trzeba palić raz na kilka dni. Moi rodzice taki właśnie mają. No i dla mega leniwych są piece gazowe, z którymi w ogóle nic nie trzeba robić.
buzc13
Akurat u moich rodziców nie ma mozliwości pieca gazowego zamontować, bo na pewno by sobie chcieli ułatwić. A piec trochę też "mądrzejszy" mają, ale i tak trzeba węgiel wnieść do kotłowni z piwnicy ;-)Także mój Tata musi doczekać czasów, aż wymyślą robota do wnoszenia węgla ;-)
krolcia
Uuu, ale pustki.
Witam z kubłem kawy;-).
Mam dziś dobry humor:-)(póki co
). Wczoraj dostałam piękną roślinkę i jestem nią zauroczona
. Patrzę na nią i gęba mi się cieszy. Ot takie moje zboczenie
.
Witam z kubłem kawy;-).
Mam dziś dobry humor:-)(póki co

cześć, dziewczyny, dzięki za podtrzymanie mojej decyzji, ja nie spieram się o to że dobrze dziecko jest też karmić butlą, bo ja Wikunię ostatnio już dokarmiam, ale ja po prostu chyba dla siebie chciałam to zostawić na dłużej, bo lubiłam tak malusię usypiać, bo wygodnie mi było godzinę wcześniej z pracy wracać...
idę męża budzić niech mi śniadanie szykuje
a obiecał dziś wcześnie wstać. hehe.
Bodzinko niech zacznę pierwsza
STO LAT!!!! Zobacz załącznik 366324Zobacz załącznik 366324
idę męża budzić niech mi śniadanie szykuje
Bodzinko niech zacznę pierwsza
sarka
trójkowa mama
Bodzino kochana wszystkiego co najlepsze, dużo szcześcia Ci życzę, byś nie popadała w głupie dołki;-) a codziennie cieszyła się ze szczęścia jakie masz przy sobie!!!! :-) :-) poza tym bardziej przyziemnie - byś rozwineła skrzydła zawodowo, wykorzystała talenty jakie masz i zbijała niezłą kasę
!!!!!! buzi buzi buzi:*** (...i nie dołkuj sie 30-stką, ja kończę za niecały miesiąc;-) )
wrublik ja też uważam że karmiłas wystarczająco długo a zważając na problem jaki Cię gnębi od 2 mies. to wręcza za dłuugo, myślę że Wam obu wyjdzie to na dobre zdecydowanie, buziaki:* co do pracy to jak masz fajnego gina to nadal Ci powinien dawać zaswiadczenie o tym że karmisz, i będziesz nadal wychodzić wcześniej;-)
Miałam dziś jechac do rodziców ale pogoda byle jaka więc M z młodym sami pojadą, a ja z małą dzis nosa nie wyhylam za drzwi brrr

wrublik ja też uważam że karmiłas wystarczająco długo a zważając na problem jaki Cię gnębi od 2 mies. to wręcza za dłuugo, myślę że Wam obu wyjdzie to na dobre zdecydowanie, buziaki:* co do pracy to jak masz fajnego gina to nadal Ci powinien dawać zaswiadczenie o tym że karmisz, i będziesz nadal wychodzić wcześniej;-)
Miałam dziś jechac do rodziców ale pogoda byle jaka więc M z młodym sami pojadą, a ja z małą dzis nosa nie wyhylam za drzwi brrr
U
użytkowniczka r
Gość
Hello dziewczynki :-) Nie zaglądałam tu przez 2-3 dni bo jakoś tak wyszło,że nie dałam rady polukać a co dopiero popisać.Nadrobić Was nie nadrobię :-/
Bodzia jeszcze raz wszystkiego najlepszego :*
Bodzia jeszcze raz wszystkiego najlepszego :*
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Uuu, ale pustki.
Witam z kubłem kawy;-).
Mam dziś dobry humor:-)(póki co). Wczoraj dostałam piękną roślinkę i jestem nią zauroczona
. Patrzę na nią i gęba mi się cieszy. Ot takie moje zboczenie
.
a pokażesz nam ją?
Ale u nas pogoda do d..y,leje ;-(((
Podziel się: