aluśka :)
Listopadowa mama '07
tak sobie Was czytam puki mam czas i żeby jako tako wiedzieć co się u Was działo i nawet doczytałam o Lolku fryzjerze co koniowi grzywkę obciął
pomysłowy chlopak może to ukryty talent sie w nim budzi:-)
ale niestety za wiele sie nie odniosę ale do depilacji a raczej epiliacji to i owszem;-)
może warto było by sie zapytać w innych szkołach czy była by taka możliwość żebyś ten ostatni semestr u nich skończyła

) PODGRZEWACZ WOSKU Z BAZĄ +WOSKI+PASKI+ OLEJEKI!! (1656523148) - Aukcje internetowe Allegro
chciałam żeby był na bazie i jestem z niego bardzo zadowolona:-) wosku i pasków może w tym zestawie nie jest dużo ale mi glównie na początek chodziło o sam sprzęt elektroniczny;-) a wosk i paski będę kupować u tego " pana" Wosk do depilacji Miodowy 100ml - !!PROMOCJA!! (1669472708) - Aukcje internetowe Allegro
ale osobiście bo to niedaleko a paski to w rolce bo taniej wychodzi
Fizelinowe paski do depilacji-Rolka 100mb PROMOCJA (1665862487) - Aukcje internetowe Allegro
Moje wrażenia po zastosowaniu bardzo pozytywne zwłaszcza porównując do depilatora :-) Szybciej można sie włosków pozbyć o ile sie to robi sprawnie i odpowiednio zrywa paski i mniej boli niż to robiłam depilotorem

pomysłowy chlopak może to ukryty talent sie w nim budzi:-) ale niestety za wiele sie nie odniosę ale do depilacji a raczej epiliacji to i owszem;-)

Bodzia ale niektóre szkoły przyjmują uczniów z innych szkół żeby kończyły u nich kolejne semestryNiestety szkoły juz nie ma a poza tym mam przerwe 9 lat więc musiałbym od zera zaczać....tyle sie w kosmetyce zmienia...
Krolcia dopytaj się najlepiej Aluśki jeszcze jak z tym podgrzewaniem..Ale na allegro na pewn tez w słoiczku znajdziesz. Aluśka wie na bieżąco a ja juz średni pamiętam a nie chce Cię w błą dwrpowadzić...
może warto było by sie zapytać w innych szkołach czy była by taka możliwość żebyś ten ostatni semestr u nich skończyła

Ja stosowałam wosk i na zajeciach (skończyłam kosmetykę) i teraz w domu ponieważ na urodziny mężuś zamówił mi taki oto sprzęt (ja sama sobie go wybrałamTeż mam pytanie. Zastanawiam się nad wypróbowaniem wosku, przed sezonem letnim. Kiedyś używałam tych plastrów woskowych-lipa
. Miałam również depilator-lipa
. Z kremami za dużo paćkania się
. Wróciłam więc to poczciwej maszynki, ale denerwuje mnie, że trzeba tak często to powtarzać
. Któraś stosowała wosk, może coś powiedzieć?
) PODGRZEWACZ WOSKU Z BAZĄ +WOSKI+PASKI+ OLEJEKI!! (1656523148) - Aukcje internetowe Allegrochciałam żeby był na bazie i jestem z niego bardzo zadowolona:-) wosku i pasków może w tym zestawie nie jest dużo ale mi glównie na początek chodziło o sam sprzęt elektroniczny;-) a wosk i paski będę kupować u tego " pana" Wosk do depilacji Miodowy 100ml - !!PROMOCJA!! (1669472708) - Aukcje internetowe Allegro
ale osobiście bo to niedaleko a paski to w rolce bo taniej wychodzi

Fizelinowe paski do depilacji-Rolka 100mb PROMOCJA (1665862487) - Aukcje internetowe AllegroMoje wrażenia po zastosowaniu bardzo pozytywne zwłaszcza porównując do depilatora :-) Szybciej można sie włosków pozbyć o ile sie to robi sprawnie i odpowiednio zrywa paski i mniej boli niż to robiłam depilotorem

. Miałam również depilator-lipa
. Któraś stosowała wosk, może coś powiedzieć?

Znowu? Biedne te Twoje pociechy. Oby szybko wróciły do zdrowia &&&&&&&&&&&&&&&&