• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Ból do zniesienia. Na pewno mniejszy niż przy plastrach, których jak się nie dogrzeje, to ciągną jak nie wiem co... Trzeba szybko przykleić, oderwać pod włos szybkim, zdecydowanym ruchem i jest ok. Ja się bałam samego odrywania i wolałam jak ktoś to za mnie robił ;)

Tylko nie wiem jak to z podgrzewaniem bo mysmy mialy podgrzewacze...
Wosk w rolce Bardzo Mocny Miodowy Naturalny (1656938601) - Aukcje internetowe Allegro
Ale mysle, że spokojnie wkąpieli wodnej a poyem buch na nogi.
O taki zestawik tez możesz nabyć
DEPILACJA PODGRZEWACZ SINGLE+WOSK GOLD+PASKI Z56 (1672415147) - Aukcje internetowe Allegro
Hmm chyba sie skusze...
Ja kiedys sobie dałam bikini wydepilować, zeby ciamajda sobie pocwiczyła..Ałaaaaaaaaaaaaaaaaa.Myślałam, że instruktorka ją zabije wzrokiem a ja też...Juz wiedziałam czemu nikt jej nie dawał ćwiczyc...Druga strone mi depilowała już najlepsz uczennica..Ach piekne czasy..Czasem załuje, że nie skończyła a zostało mi tylko poł roku...

Tunia, a jeszcze chciałam Cię zapytać - jesteś na 100% nastawiona na nianię? Ja bym chyba z dwojga "złego" wolała żłobek... Mam złe doświadczenia. A jeśli nianię, to szukałabym kogoś młodego, komu się chce. Bo mój Brat wziął kobietę koło pięćdziesiątki, która siedziała z dzieckiem przed tv, spała albo siedziała na polu na ławce z koleżanką i plotkowały. Młoda zaczęła się porządnie rozwijać (mówienie, zabawy, oswajanie się z obcymi ludźmi) dopiero jak poszła do przedszkola.

Mam ten sam dylemat i z tego samego powodu wczoraj zapisałam małego do żłobka. Żłobek i niania mają swoje plusy i minusy, ale jakbym miała nianię, która małego sadza przed TV w foteliku i sama ogląda to by mnie szlag trafił, a sprawdzić tego niestety nie będę mogła. W żłobku to chociaż równo się wszystkimi dzieciakami będą zajmować, a TV nie ma. Także na razie minusy żłobka zostały przesłonięte przez minusy niani i wybrałam żłobek, zobaczymy, może coś się zmieni do sierpnia

Tylko nie wiem jak to z podgrzewaniem bo mysmy mialy podgrzewacze...
Wosk w rolce Bardzo Mocny Miodowy Naturalny (1656938601) - Aukcje internetowe Allegro
Ale mysle, że spokojnie wkąpieli wodnej a poyem buch na nogi.
O taki zestawik tez możesz nabyć
DEPILACJA PODGRZEWACZ SINGLE+WOSK GOLD+PASKI Z56 (1672415147) - Aukcje internetowe Allegro
Hmm chyba sie skusze...
Ja kiedys sobie dałam bikini wydepilować, zeby ciamajda sobie pocwiczyła..Ałaaaaaaaaaaaaaaaaa.Myślałam, że instruktorka ją zabije wzrokiem a ja też...Juz wiedziałam czemu nikt jej nie dawał ćwiczyc...Druga strone mi depilowała już najlepsz uczennica..Ach piekne czasy..Czasem załuje, że nie skończyła a zostało mi tylko poł roku...

a może podskoczyłabyś do tej szkoły i się dopytała? może jeszcze jest szansa skończyć :)

reklama
a może podskoczyłabyś do tej szkoły i się dopytała? może jeszcze jest szansa skończyć :)
Niestety szkoły juz nie ma a poza tym mam przerwe 9 lat więc musiałbym od zera zaczać....tyle sie w kosmetyce zmienia...
Krolcia dopytaj się najlepiej Aluśki jeszcze jak z tym podgrzewaniem..Ale na allegro na pewn tez w słoiczku znajdziesz. Aluśka wie na bieżąco a ja juz średni pamiętam a nie chce Cię w błą dwrpowadzić...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry