• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Jestem trochę zmieszana, ale w sumie niedawno stwierdziłam, że mogłabym być w drugiej ciąży. Teraz mnie to trochę przeraża, ale myślę, że to dlatego, że muszę ochłonąć. :)

reklama
No to dałam czadu :P Dziękuję za gratulacje :))
Tunia nie namieszałaś mi, wiedziałam, że tak czy siak muszę zrobić test, bo jakby wyszedł negatywny to musiałabym się udać do lekarza po tabletki na wywołanie @. A wolałabym się dowiedzieć z testu że jestem w ciąży niż ukrywać przed lekarzem że nie wiedziałam o ciąży bo nie zrobiłam testu :P

Ostatnia edycja:
ainah
dalas czadu rzeczywiscie ale chyba lepiej jeden po drugim co ?? :) gratulacje więc!!! :) ahh gdyby moje ciaze nie byly tak trudne tez bym chciala zajsc jeszcze w ciaze kiedys i jeden po drugim dziecku miec... no szkoda ale napewno jeszcze bede miala coreczke :)

Aniah - łał! Aż zaklęłam przy dziecku :-D Gratulacje! Tylko teraz musisz uważać na siebie i dbać, żeby Ci się organizm nie posypał. Trochę zazdroszczę - nie miałabym nic przeciw wpadce, ale świadomie sie na kolejne nie zdecyduję na razie - jeszcze pół roku poczekamy.

reklama
No to pięknie Ainah!!! Gratuluję i całuję! Takie małe dwa szkraby w domu to pewnie ciężka praca, ale za to podwójna radość. Ale widzę, że tu się robi już kolejka do powiększania rodziny ;-) Ewa, Cwietka też chętna ;-) Fajnie....Ciekawa jestem czy mi się też odmieni jak Wy zaczniecie po kolei w kolejne ciąże zachodzić...W sumie jak zaczynałam studia to mówiłam NIE dzieciom. Nie chciałam w ogóle mieć dziecka. Jak poznałam Męża i zamieszkaliśmy razem to stwierdziłam, że jedno dziecko to jest to czego pragnę. Ale tylko jedno nie więcej. Zobaczymy z czasem czy odmieni mi się ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry