• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Bodzinka, dzięki za link. Chyba sobie to coś kupię i Mąż nie będzie już na mnie krzyczał, że mu piankę i maszynki zabieram ;) A widziałyście, że ten sprzedawca ma też krem ze śluzu ślimaka i kombajn kosmetyczny? :D

Wymyśliłam, że na Dzień Ojca zrobimy z Franolkiem (on będzie asystował) "bony/kupony" dla Taty - np. "Kupon na zakup jednej wybranej płyty", "Kupon na grę z Mamą w rzutki", "Kupon na zabawę z Frankiem", "Kupon na wycieczkę do zoo" itd.
Fajne to?... Bo jeszcze nie jestem do końca przekonana.

Tylko muszę dziś prawie skończyć korektę, żeby mi na jutro mało zostało i żebym mogła to wyrysować i wydrukować...

Ostatnia edycja:
reklama
wosk!!! bbrrrr wole chyba depilator choc mam go w szafce i chyba raz uzylam :P boje sie na niego nawet patrzec :P

bodzinka
aa no to widzisz hehe :) taki sposob wycinania i naklejania jest o wiele wiele latwiejszy niz namalowac naprawde dobre kwiaty... :) zegar sama namaluje ale reszte rzeczy bo kilka chce sobie do domu zrobic to juz prawdziwym decoupagem :) dzieki!!!

Tunia, fajnie, że ktoś młody. Studentki mają zazwyczaj jeszcze silny instynkt macierzyński i będą się zajmować dzieckiem jak swoim ;)

A ja zrobiłam te "kupony", o których pisałam :) Całkiem fajnie wyszły. Jutro wydrukuję. A teraz do roboty - póki Franek śpi...

Też mam pytanie. Zastanawiam się nad wypróbowaniem wosku, przed sezonem letnim:tak:. Kiedyś używałam tych plastrów woskowych-lipa:baffled:. Miałam również depilator-lipa:baffled:. Z kremami za dużo paćkania się:baffled:. Wróciłam więc to poczciwej maszynki, ale denerwuje mnie, że trzeba tak często to powtarzać:crazy:. Któraś stosowała wosk, może coś powiedzieć?
ja chodziłam zawsze do kosmetyczki na wosk
po jakimś czasie to już nie ból :) a robiłam pachy-nogi-bikini też (szeroko że tak powiem posunięte)
jak tak pochodziłam na wosk to depilator żaden mi nie straszny
tyle że nie wiem czemu po depilatorze wrastają włoski :(

teraz po porodowo jade na maszynce ale już dziś się na wosk umówiłam do kosmetyczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry