Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

super!!!
ciagle na Dukanie? jej podziwiam jak tak, że tyle dajesz radę to ciągnąć
ja poważnie zaczynam myśleć o fitnessie, deneruje mnie moja sflaczałość na ciele, chyba bardziej to, jak same kilogramy
tylko jak tu to ogarnąć logistycznie, kiedy moje dziecko uznaje tylko widok swojej mamy...
u nas też to roznosili po osiedlu ale mieli głupi system bo zamiast ludziom do skrzynki zostawiali w bramie kilka sztuk no i jak mozna sie domyśleć ja nawet na oczy takowego kuponu nie widziałam, szybsze były dzieciaki - nastolatki biegające po bramach i zbierające wszystkie leżące kupony, nazbierali więc do kupy niemałą sumkę, słyszałam więc że nie można dysponować kilkoma kuponami, no ale z druguej strony kogo to, przeciez mogłaś dostać od kogoś nie?!Aniah - to ja dzisiaj tez muszę uważać. mam nadzieję, że mąż z nami pójdzie na szczepienie, to w razie czego on będzie smoka podawał.
Ja znów mam pytania
1. czy była któraś z Was w Ikei ostatnio i korzystała z tych kuponów rabatowych? Ja mam kilka i chcę w weekend jechać, ale kwestia: czy można kuponem na 20 zł zapłacić za dwie rzeczy powiedzmy za 10 zł? I czy jedna osoba może zrealizowac więcej niż jeden kupon?
2. Nie pamiętam która z Was jest kawoszką. Cristal? Tak mi się jakoś kojarzysz. Bo kupiłam Małżonowi młynek do kawy i szukamy dobrej kawy w ziarnach. Zastanawiam się nad zakupem przez internet - szukam dobrego dostawcy. Jakbyście mogły coś polecić.
u nas też to roznosili po osiedlu ale mieli głupi system bo zamiast ludziom do skrzynki zostawiali w bramie kilka sztuk no i jak mozna sie domyśleć ja nawet na oczy takowego kuponu nie widziałam, szybsze były dzieciaki - nastolatki biegające po bramach i zbierające wszystkie leżące kupony, nazbierali więc do kupy niemałą sumkę, słyszałam więc że nie można dysponować kilkoma kuponami, no ale z druguej strony kogo to, przeciez mogłaś dostać od kogoś nie?!
Co do kawy w ziarnach to mają smaczną i różne rodzaje w Tchibo w Galerii Grunwaldzkiej, mielą Ci i ważą wedle zyczenia;-)
sory ale ja to cięta jestem na takie wredne staruchy
jak dużo to wiem o co chodzi, mojej siostry mąż (przyszły - w sierpniu slub;-) pije litry kawy dziennie, ileż ona się biedna nawzdycha
Tylko rozstępy na brzuchu, ale nisko, więc majty z wyższym stanem i będzie ok. A początki były ciężkie;-)