cwietka
Fanka BB :)
Tunia - super. trzymam kciuki za rozmowę.
A ja chyba uduszę moje dziecko. Dzisiaj dzień marudy
Nie wiem o co chodzi, na zęby tego marudzenia nie mogę zwalić, bo właśnie wylazły, chyba że jakieś nowe się szykują
A teraz po kąpieli zamiast ładnie spać, to wierzga nogami i gada z psem
A podczas kąpieli oczu nie mogła otworzyć. Durne te dzidziusie jak drabiny.
Ale z dobrych wieści - Pan Szafka dzisiaj wszystko ładnie wymierzył i za miesiąc zamontuje szafy :-) Byłoby szybciej, ale wyjeżdżamy na urlop.
A ja chyba uduszę moje dziecko. Dzisiaj dzień marudy
Nie wiem o co chodzi, na zęby tego marudzenia nie mogę zwalić, bo właśnie wylazły, chyba że jakieś nowe się szykują
A teraz po kąpieli zamiast ładnie spać, to wierzga nogami i gada z psem
A podczas kąpieli oczu nie mogła otworzyć. Durne te dzidziusie jak drabiny.Ale z dobrych wieści - Pan Szafka dzisiaj wszystko ładnie wymierzył i za miesiąc zamontuje szafy :-) Byłoby szybciej, ale wyjeżdżamy na urlop.
- dziś właśnie wstał sam, oczywiście opierając się o krawędź, no i wypadnięcie na podłogę to już była czysta formalnośc. Na szczęście zdążyłam za każdym razem go złapac, ale to zbyt stresujące. Musimy szybko uwinąc się z porządkami, wywalic basen i niech sobie chodzi samopas (kable pochowane
)
, z ciemną krawędzią od zdartego lakieru z barierki:/ No i jak tu nie wierzyc w klątwę....;-)
ZUS ma ok 3-5 lat życia przed sobą, a potem będzie wielkie bankructwo. O emeryturę musisz zadbać we własnym zakresie, niestety, a umowa o dzieło daje Ci możliwości - zarabiasz więcej, bo zabieraja ci tylko podatek, a pozostałe składki płacisz sama (albo nie płacisz i odkładasz to na swoją rzeczywistą emeryturę - masz do dyspozycji 3. filar, papiery wartościowe, waluty, lokaty etc.)