• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Hejka!
Właśnie wróciliśmy z zakupów i położyliśmy Idullaha, ale spac jej się za bardzo nie chce. Niestety gówniara była noszona w chuście, więc
1. się wyspała
2. udało mi się kupić tylko buty, bo do reszty przymiarek musiałabym się rozchustowywać.
A takie fajne dżinsy-pumpy widziałam :-(
I podzielę sie z Wami moją radością - była nawet rozmiar za mały na mnie XXS :-D

Cwietka czemu mi sie wyświetliłas bez avatara, bez suwaczka i jako iduzia??? Weszłam poczytałam posta i zwątpiłam..Ach dręczysz nas XXS...Ach Ty chudzino a ja się tu z 40 ciesze..Ale super gratki :-)

ja jej odpowiedziałam: a ciepło dziś pani w letnim ubraniu? - tak. - no własnie jej (tj. Zuzi) też jest ciepło - i poszłam

Mamolka zrobić mogę właśnie wiele bo mi kazali znaleźć firmę, która poprawi i zmieni CMS czyli rozumiem to, że zmienią go pod moje pomysły i uwagi, od tego tam jestem, że mam być wydawcą i zrobić ten poral na lepszy
I Mamolka ja wiem na czym to polega :-) już byłam redaktorem prowdzacym taki portal, teraz mam być wydawcą, uczyłam się tego już kilka lat temu na praktykach w samym polskim radiu w warszawie więc liczę, że dam radę sprawę ogranąć:-) Najważniejsze że mam pomysły i żebym miała wolną rękę, ale po ustaleniu szczegółów chodzi im o to że mam to na nogi postawić i że oni sa elastyczni również finansowo... swoją drogą mogłam większą kasę pocisnąć, ale może dadzą podwyżkę kiedyś:-) ważne, że będzie na nianię i jeszcze zostanie, o ile dam sobie radę, ale jestem dobrej myśli, teraz nie mnie będą gnębić, a ja będę gnębić biednych dziennikarzy:-)

Ewa powiem Ci, że zanim Was zapytałam wysłałam szefowi maila z uwagami i właściwie pokrywają się prawie całkowicie z tym co napisałaś, ja sie jeszcze będę czepiać stylistyki tekstów i montażu, który jest tragiczny; w ogóle nie pocięty nie pomontowany; nie wycięte wzdychanie, jąkanie, powtórzenia, aaaaa, yyyyy, eee i cała ta reszta dźwięków wydawanych przez rozmówców których nie powinno być w zmontowanym dźwięku,

uuuu to kupa roboty, więc dobrze że się na tym znasz

Cwietka czemu mi sie wyświetliłas bez avatara, bez suwaczka i jako iduzia??? Weszłam poczytałam posta i zwątpiłam.. :-)
Bo mam jeszcze jedno konto założone na potrzeby pozbycia się części ciuszków po małej. Nie chciałam, żeby mi obce osoby czytały potem wpisy i oglądały zdjęcia małej, bo ogłoszenie dałam na głównym. No i zalogowałam się, żeby sprawdzić, czy nie ma jakiś wiadomości i zapomniałam wylogować.

Ja się tu cieszę, że wcale taka najmniejsza nie jestem, a Wy nie chcecie podzielać mojej radości :zawstydzona/y:

reklama
Bodzinka - ja myślałam w pierwszej chwili, że to jest fragment zdjęcia torebki i zjeżdżałam niżej, żeby zobaczyć, jak wygląda całość :-DAle ja to w ogóle nienormalna jestem i noszę tylko torby - worki. Dzisiaj w H&M widziałam "torebeczkę" dla mnie, problem w tym, że była na dziale męskim :-D Ale zmieściłaby wszystkie moje drobiazgi :tak:

Sarka - wypraszam sobie. Dzidziusia już dawno przerosłam! Idę chyba spać z tej rozpaczy :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry