Ainah, a jak tam Twój mąż zareagował???![]()
Hm, był w szoku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ainah, a jak tam Twój mąż zareagował???![]()
A ja chyba zacznę Iduzi skarpetki na spacery zakładać. Jak ma gołe stópki to obcy ludzie w sklepie - tacy menelowaci - ją za paluszki łapiąDzisiaj właśnie przed babą uciekałam wózkiem. Ehhh.... durne te ludzie...
a fuuuj, a jak reagujesz na to ?
Przegrzewanie... Piękny tematMy dziś jedziemy do Teściów - do soboty rano tam będziemy, a potem wybywamy do moich Rodziców. Koło Teściów mieszka Babcia mojego Męża - ciekawa jestem jak przeżyje to, że Franol po domu w samym bodziaku lata albo i bez niego
Ona z tych "załóż mu skarpetki", "przykryj mu nóżki", "kocyk mu daj", "czapeczkę mu włóż". Aha, i jeszcze: "smoczka mu daj! dziecko musi mieć smoczka!"
Na początku mnie to denerwowało, ale teraz już spływa po mnie jak po kaczce. Na szczęście![]()
hehehehByłam w szoku dlatego nic babie nie powiedziałam, ale odruchowo pociągnęłam za wózek. Spojrzała na mnie zdziwiona i stwierdziła "nie można", a ja pokiwałam głową. Następnym razem powiem, żeby sobie swoje zrobiła jak chce dzici po nóżkach smyrać.