• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Przegrzewanie... Piękny temat :D My dziś jedziemy do Teściów - do soboty rano tam będziemy, a potem wybywamy do moich Rodziców. Koło Teściów mieszka Babcia mojego Męża - ciekawa jestem jak przeżyje to, że Franol po domu w samym bodziaku lata albo i bez niego ;) Ona z tych "załóż mu skarpetki", "przykryj mu nóżki", "kocyk mu daj", "czapeczkę mu włóż". Aha, i jeszcze: "smoczka mu daj! dziecko musi mieć smoczka!" :D

Na początku mnie to denerwowało, ale teraz już spływa po mnie jak po kaczce. Na szczęście ;)

Przegrzewanie... Piękny temat :D My dziś jedziemy do Teściów - do soboty rano tam będziemy, a potem wybywamy do moich Rodziców. Koło Teściów mieszka Babcia mojego Męża - ciekawa jestem jak przeżyje to, że Franol po domu w samym bodziaku lata albo i bez niego ;) Ona z tych "załóż mu skarpetki", "przykryj mu nóżki", "kocyk mu daj", "czapeczkę mu włóż". Aha, i jeszcze: "smoczka mu daj! dziecko musi mieć smoczka!" :D

Na początku mnie to denerwowało, ale teraz już spływa po mnie jak po kaczce. Na szczęście ;)

Babcia mojego męża jest taka sama :P A jak reagujesz na to? robisz to co ona mówi, czy nic nie robisz i nic nie odpowiadasz? u mnie było nawet tak, że bez mojego pozwolenia przykrywała dziecko, jak miał ciepłego śpiocha, a w pokoju było 25 stopni ( wyjątkowo, bo siedzieli goście a to była zima i nie mogłam okna otworzyć) grrr

reklama
Byłysmy u pediatry i osłuchowo ok, lekko czerone gardełko od spływającego kataru, dostałysmy Pneumo(Eurespal) i tak tym plluła, płakała mało się nie zrzygała:((( bo to paskudne cholerstwo jest:/// w herbacie też ledwo przełknęła...eeech no i krople do noska robione, oby pomogło!
eech i mnie coś chyba bierze, katar mi się zbiera,kicham, głowa mnie boli, zimno mi i spiąco, małą teraz usypiałam i sama też odlot miałam, no i pytam kurna skąd!!!??? lato, ciepło, a tu przeziebiona, noż twoja mać!!!! grrrrr

olcia kciuki kciuki&&&&&&&&&&&&

cwietka mnie wburw łapie jak za rączki łapią, to dopiero przegięcie, potem nie wiem czy jej ręce ja mam wylizać czy wystarczy chusteczka:///

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry