• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ainah, ja mówię Babci, że Franek żyje i ma się dobrze, więc będę dalej robić tak jak robię ;)

Bodzinka!!! Franek właśnie siedział mi na kolanach, a tu nagle - hop, oparł się o moje ramiona i wstał. A wiesz dlaczego? Chciał złapać kolczyki od Ciebie! Wszystko przez te kolczyki! :P

reklama
Gdybym się tej baby nie brzydziła, to bym ja za nos złapała i powiedziała "jaki śliczny nosek, dawaj nosek, na pokaż nosek"
Popłakałam się ze smiechu.....
Mi Filipa kiesyś w poradni baba próbowala obłapiac i to za buzie!! No ralum zrobiłam a mamy w kolejce do okienka przytakiwały :-)
Kurcze...Czytałam co u Was poodpisywac miałam i co??/ i skleroza zaawansowana...
BRAWA DLA FRANKA!!!!!!!!!!!!!
o kurcze..to mi zaraz Filip wstanie...

Tunia a może wejdż na fora regionalne??? Niech Ci polecą nianie inne mamy. Może na placu zabaw popytaj. Jej niektórym dziewczynom sie wydaje, ze pilnowanie dziecka to taka łatwa i przyjemna praca...

nooo wlasnie wczoraj sobie Tunia pomyslalam ze agencja wcale nie jest gwarancja na dobra nianie i prawde mowiac czesto to ze sa tam nianie sprawdzone to wielki mit.. mozesz tez sprobowac tutaj http://babyboom.niania.pl/suwalki?ql=Suwałki&r=obszar,1 zawsze to jakas alternatywa i mysle ze rownie sprawdzona jak agencja ;)

Cwietka aaaaaahahahahahaahaaaa z tym nosem to dobre, nie pomyslalam o tym :D:D:D:D:D:D musze to wyprobowac hehehehe kochana mysle ze to poskutkuje rewelacyjnie, u mnie na szczescie raczej mowia do dziecka bez dotykania ale w PL :O:O namietnie wpychali paluchy w wozek, juz zastanawialam sie nad naklejka na wozek - nie dotykac :/ taka mentalnosc. Niewiem skad ludziom przychodzi do glowy ze mozna dotykac dziecko, nie wyobrazam zeby np podeszla do mnie jakas osoba i zaczela mnie macac mowiac, fajna dupka fajny brzuszek, oczko itd to samo sie dotyczy tez mniejszych ludzi :/:/

Nie no ja mam zdecydowanie za plastyczna wyobraznie..Własnie sobie wyobraziłam stado staruszek obmacującuch i zachwycających sie Salomiii..Ja przez Was się zadławie ze śmiechu...Ja Lolkowi tłumacze, żeby obcych dzieci nie dotykał bo mają inne bakterie w rączke to NIE WOLNO!!!! I w poradni mu tłumaczylam bo chciał wszystkie dzieci macać to mamy zachwycone a stare baby jak na wariatke na mnie ;-)

Cwietka
chciałabym widzieć minę baby
'jaki ładny nosek'
hihiiii

Tunia
mnie się strona radia nie podobała, nie znam się na tym wcale
mówię jako totalny laik
za dużo tam wszystkiego, nie wiadomo za co się chycić

u nas w końcu ciepło
mam nadzieję że nad morzem też :)

reklama
Tunia- strona rzeczywiście świeci jak choinka na święta :confused:, ale za dużo tam nie zmienisz- bo nie sądzę aby twoja stacja poszła w koszta, chyba że chce zmienić swój image :). Wbrew pozorom stworzenie strony to nie bajka. Osobno tworzy się szablon i go tnie, osobno grafika, a osobno treść ( pewnie tylko tu dostaniesz hasło administratora). Musiałaby stacja komuś zapłacić aby od nowa pociął szablon- czyli zmienił układ strony- ale to jak wspomniałam kosztuje, więc wg mnie musisz przyjąć to jakim jest, ew wpłynąć jedynie na treść artykułów czy newsów z aktualności.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry