Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobra dziewczyny, to mam newsa: jestem w ciąży. Zrobiłam dziś test i się potwierdziło...Może nie będę miała dylematu czy oddać Maksia do żlobka czy oddać niani![]()

ja gratuluję szczerze, ale sama mówię :nieDziewczyny, co tak wszystkie Ainah zazdrościcieDo roboty się brać, a nie zazdrościć
![]()

bidna, od nas się dowiedziała, że awaria i centralny oraz śródmieście zablokowane
dobrze, że są telefony komórkowe, bo siedziałaby pewnie w tym pociągu i nie wiedziała co się dzieje. Skończyło się na tym, że podstawili pociąg powrotny i do stolycy już nie zawitała. A miała zdjęcia do dyplomu zawieźć i złożyć papiery na podyplomówkę (czas do poniedziałku)
Moje dziecko dziś przy 22 stopniach ubrałam w body z kr. rękawem, długie spodnie i opaskę na główkę, cieplej jej ubrac nie mogę zaraz czerwona i zgrzana się robi, ale zawsze mam dodatkową bluzę i kocyk i na przejściu obok mnie jakaś stara baba z dzieckiem w wózku ubranym jakby był środek zimy się przyczepiła, że mojej Zuzi na pewno jest za zimno i jak tak można dziecko ubrać (...)