Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kiedy to tak swiadomie, z premedytacją to tak za odważnieDziewczyny, co tak wszystkie Ainah zazdrościcieDo roboty się brać, a nie zazdrościć
![]()
, ha ha ha
. I dobrze! Miałam wczoraj taką pianę w pysku, że byłam gotowa te rowery skopać
!
! Do skutku!
.
, ale same imiona chłopaków. Kiedyś widziałam u znajomego, miał pięknym, delikatnym, odręcznym pismem imię córki na nadgarstku. Takie proste a strasznie mi się podobało.
. Zawsze jak ktoś idzie, to się mnie pyta czy może trzeba pomóc. Dzieciaki jak stoją przy klatce, też jak widzą z daleka, że idę z wózkiem czy zakupami to otwierają drzwi czy takie tam
.
, więc teraz wystawiłam go na parter, żeby nie było problemu a tu znowu powtórka z rozrywki, dlatego byłam taka wściekła
.
Heh, ja własnie taki zamierzam sobie machnąć teraz na urlopie:-) A jeszcze chciałabym rozbudować moją roślinkę na plecach i może odświeżyć jakimś kolorem;-) Zobaczymy...Hejka.;-)
Też mi się marzy tatuaż, ale same imiona chłopaków. Kiedyś widziałam u znajomego, miał pięknym, delikatnym, odręcznym pismem imię córki na nadgarstku. Takie proste a strasznie mi się podobało.
Ale fryzjer Ci rośnie - fajnie, będziesz miała stylistę w domu;-) pytanie o lutkę już nieważne