• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ewa jakbym mogła i jakby się połówka nie migała ..ach..
Z serii bezcenne. starszak obciął grzywe koniowi na biegunach, podszedł do mnie i mówi "Mamo konik byl dziewczynka teraz juz nie jest" No argument nie do pobicia ;-)

reklama
Dziewczyny, co tak wszystkie Ainah zazdrościcie :P Do roboty się brać, a nie zazdrościć :P
kiedy to tak swiadomie, z premedytacją to tak za odważnie:ppp hehe, ale wpadka byłaby miła, no może jeszcze mnie teraz gdybym miała wybierać hehe ale tak za rok.... ;-)

Tak w ogóle to witam:-)
Starszy pojechał dziś na wycieczkę z grupą w góry, oczywiście się denerwuję:/// zaraz mam wizję że się zgubi, wywali, spadnie itp itd...
Dzis ma być śliczna pogoda...:), piorę spacerówkę właśnie, tzn obicie hehe, może dziś spacer bedzie już spacerowy;p
wrocławianki jak tam z naszym spacerem hmmm??:))) może w ten week? oczywiście szczegóły jak coś to na privaa;)

Hejka.;-)

No najwidoczniej trik z niezdarną mamą podziałał:evil:, ha ha ha:-D. I dobrze! Miałam wczoraj taką pianę w pysku, że byłam gotowa te rowery skopać:wściekła/y:!

Jakby mnie było stać to i piątkę dzieciaczków bym sobie strzeliła a co! A tak robić a potem nie mieć co do gara włożyć.... M ostatnio śmiał się, że będzie robił córkę:tak:! Do skutku!

Bodzia przynajmniej masz naprawdę konika w domu a nie klacz:-D.
Też mi się marzy tatuaż:rolleyes:, ale same imiona chłopaków. Kiedyś widziałam u znajomego, miał pięknym, delikatnym, odręcznym pismem imię córki na nadgarstku. Takie proste a strasznie mi się podobało.

sarka
szkoda ze ja juz nie we wrocku abu :/ na spacer bym si eprzeszla... ale z racji ze dom nam nie wypalil bo zmienilo sie zagospodarowanie pzestrzenne na dzialce naszej agggrr to pewnie do wro sie przeprowadzimy w nastepnym roku po kredycie :D

ewa
dobrze powiedziane brac sie do roboty :D

ja sie wykrecilam dzisiaj od wyjazdu do tesciowej hehe :) nie no tydzien to dla mnie za dlugo a jutro jak pojedziemy czy tam w pitaek to tak akurat :) jade na zakupki mlodego wezmiemy i wracam do malowania :)

No nie to ja tego powiedzieć nie mogę:no:. Zawsze jak ktoś idzie, to się mnie pyta czy może trzeba pomóc. Dzieciaki jak stoją przy klatce, też jak widzą z daleka, że idę z wózkiem czy zakupami to otwierają drzwi czy takie tam:tak:.
U nas tylko problem z tymi rowerami. Przy Matim powstawiałam rowery dalej w tej wózkowni i stawiałam sobie wózek z brzegu, ale i tak co chwilę mi ktoś go zastawiał:wściekła/y:, więc teraz wystawiłam go na parter, żeby nie było problemu a tu znowu powtórka z rozrywki, dlatego byłam taka wściekła:wściekła/y:.

Witam!
Z kubłem kawy, oczywiście, bo się nie wyspałam:/ A jeszcze tyle roboty dziś mnie czeka, bo jutro teściowie przyjeżdzają, więc mieszkanie musi błyszczeć;-)

A co do kolejnego dziecka, to u nas na pewno będzie, ale za chwilę, taką roczną chwilę;-) Albo i dłuższą, bo jeszcze musze to pogodzić ze specjalizacją, a akurat 2012 i 2013 mam wypełniony kursami i stażami, głównie zamiejscowymi, więc cięzko by mi było ( i tak będzie mi ciężko zostawić Małego na 8 tyg :-( )
Mam wrażenie, że dopiero teraz wiem "o co kaman" i lepiej bym sie zajęła noworodkiem. Na pewno mam więcej wiary w swoją matczyną intuicję :tak:

Hejka.;-)
Też mi się marzy tatuaż:rolleyes:, ale same imiona chłopaków. Kiedyś widziałam u znajomego, miał pięknym, delikatnym, odręcznym pismem imię córki na nadgarstku. Takie proste a strasznie mi się podobało.
Heh, ja własnie taki zamierzam sobie machnąć teraz na urlopie:-) A jeszcze chciałabym rozbudować moją roślinkę na plecach i może odświeżyć jakimś kolorem;-) Zobaczymy...

Bodzia- no padłam:-D Ale fryzjer Ci rośnie - fajnie, będziesz miała stylistę w domu;-)

Tunia - strasznie chaotyczna ta strona, dostałam oczopląsu i nie chciało mi się nic tam szukać;-) No porządki by się przydały, działaj, działaj;-)

Ostatnia edycja:
Tunia pojęcia nie mam, nigdy okresu nie wywoływałam:/// ale byc może właśnie wkrótce najdzie, stąd ten ból...
Co do pracy to może własnie szukają jakiejś modernizatorki;-)

mississ no szkoda szkoda, że Cie tu nie ma;-) i zegar byś mi przyniosła zamiast wysyłac hehe

Miluska spi, jak wstanie zje zupe i przejdziemy się do przychodni na osłuchanie, niby nic jej nie jest ale katar jej rzęzi gdzies tam, więc wolę być spokojniesza, ale babsztyl z recepcji nie chciała mnie zarejestrować, ide więc na chama, kazała przyjść we wtorek po niedzieli śmieszna jakaś, niecierpię jej!!! ble

olcia miałam pytać skąd u Olisi te zastrzyki??? biedulka mała:((

Ostatnia edycja:
Cześć i czołem!
Ja dzisiaj wyspana, bo wczoraj postanowiłam wieczorem poczytać w łóżku i zasnęłam o 11 :-) Normalnie do 12/1 w nocy z małżonem siedzimy. Nie mato jak pasjonująca lektura :-D

Tunia - też uważam, że strona zbyt chaotyczna. I jeszcze te migające reklamy. Wiem, że muszą być, ale przede wszystkim jest za dużo kolorów. Ja bym wszytskie reklamy dała w jedno miejsce - na przykład z boku po parowej, bo tak to nie wiadomo, gdzie co jest.

Sarka - akurat na weekend jedziemy do Wałbrzycha :-( Ale możne w tygodniu? Przyjechałabym z wózkiem i poszłybyśmy do Szczytnickiego? Na wszelki wypadek wolałabym wziać kocyk, bo mój Smrodek nie lubi jeździć wózkiem - woli się przewracać na brzuch. A kiedy Ty się do rodziców wybierasz? Może byśmy się na Zakrzowie na mały spacer wybrały?

reklama
czesc :)

Tunia - gratuluje pracy :D super godziny ogolnie pomijajac te od ktorej rozpoczynasz ale konczysz super i warunki sa fajne i oby tak bylo jak juz prace rozpoczniesz. Doswiadczona z poprzedniej pracy przeczytaj umowe dokladnie i w razie niedomowien niech wprowadzaja zmiany. A na stronke radia weszlam... i tylko na glowna bo dalej juz mi sie nie chcialo z jednego powaznego wzgledu - pierwsze wrazenie to ze tam strasznie wszystkiego ze tak to ujme " nasrane" zlobek po lewej i posrodku oraz masa niepotrzebnych zdjec i rysuneczkow, balagan.
Krolcia i tak zalatwilas to delikatnie, ja jak juz by mi piana wyszla ( a pewnie wyszlaby po ktoryms razie) to wsiadlabym na dana mamusie, niewykluczone ze rabnelabym rowerkiem "przypadkiem" podobnie jak Ty w celu demonstracji o czym mowie ;)

Cristalrose moze tak sie stanie ze razem wyladujemy na jakims miesiacu... :))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry