• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Dzień dobry.
Ale mnie nerw złapał z rańca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Specjalnie z wózkowni wystawiłam wózek na parter, żeby mi rowerami nie zastawiali, bo z dzieckiem na jednym ręku i psem na smyczy nijak bym nie dała rady. No to sobie powystawiali rowerki i poopierali o mój wózek:growl::growl::wściekła/y:. Akurat szła mama jednej z dziewczynek, której rower tam stoi. Specjalnie pokazałam jaka to jestem nieporadna i przez "przypadek" rowery spierdzielają się na podłogę z wielkim hukiem, tak całkowicie przypadkiem:evil::evil::evil:. Może pomyśli trochę i zgarnie rower córki.
Właśnie wróciłam z szybkiego siu siu z kundlem. Rowerek sprzątnięty:tak::evil::evil::evil:.

He he no mówię:-D! Oj będziesz miała nas dość, jak Cię wszystkie zasypiemy pytaniami i DOBRYMI:dry: radami.

oj tak tak :-) co racja to racja:-)
wiesz - aż mi się gorąco zrobiło jak to przeczytałam:-p strasznie Ci gratuluję!!!! ....i też zazdroszczę skrycie....
tak pisałam po urodzeniu Mileny że koniec i kropka a mi naprawdę po głowie teraz chodzi trzecie dziecko,...:-D mała daje mi tyle radości i miłości że stwerdzam ostatnio że to nie może być ostatni raz...;-) (tylko co na to mąż hehe, bo nie dzieliłam się z nim jeszcze swoimi myślami hehe)
Będzie fajnie, pewnie z początku niełatwo co tu ukrywać ale dziecie będą "chować się" razem-dosłownie:)

Krolcia Ty diablico ;-)
Missiiss jeden z tatuaży miałby być wentualnie taki a drugi to baby - aniołek a wokół skrzydeł imiona i dadt urodzenia chłopaków..Ale boje sie iśc pytac o cene ;-)

Uploaded with ImageShack.us

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry