cristalrose
Fanka BB :)

Ainah - GRATULACJE!!!!:-) Jejku, nawet Ci zazdroszczę, sama bym chciała ;-) Życzę dużo zdrówka i spokoju.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

He he no mówiękrolcia hehe, mówisz że tak będzie ? W sumie to takie miłe jak ktoś się interesuje![]()
! Oj będziesz miała nas dość, jak Cię wszystkie zasypiemy pytaniami i DOBRYMI
radami.Właśnie wróciłam z szybkiego siu siu z kundlem. Rowerek sprzątniętyDzień dobry.
Ale mnie nerw złapał z rańca. Specjalnie z wózkowni wystawiłam wózek na parter, żeby mi rowerami nie zastawiali, bo z dzieckiem na jednym ręku i psem na smyczy nijak bym nie dała rady. No to sobie powystawiali rowerki i poopierali o mój wózek
. Akurat szła mama jednej z dziewczynek, której rower tam stoi. Specjalnie pokazałam jaka to jestem nieporadna i przez "przypadek" rowery spierdzielają się na podłogę z wielkim hukiem, tak całkowicie przypadkiem
. Może pomyśli trochę i zgarnie rower córki.

.He he no mówię! Oj będziesz miała nas dość, jak Cię wszystkie zasypiemy pytaniami i DOBRYMI
radami.
strasznie Ci gratuluję!!!! ....i też zazdroszczę skrycie....
mała daje mi tyle radości i miłości że stwerdzam ostatnio że to nie może być ostatni raz...;-) (tylko co na to mąż hehe, bo nie dzieliłam się z nim jeszcze swoimi myślami hehe)hehe dobra taktykaWłaśnie wróciłam z szybkiego siu siu z kundlem. Rowerek sprzątnięty.

Właśnie wróciłam z szybkiego siu siu z kundlem. Rowerek sprzątnięty.