Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, nie lubię jak mi coś dynda z ramienia a jak się schylam to leci i trzeba łapać, poprawiać
i takie tam. Wolę w takiej sytuacji plecak a najlepiej to nic. Kieszeń od spodni i kurtki i już
. Byłysmy u pediatry i osłuchowo ok, lekko czerone gardełko od spływającego kataru, dostałysmy Pneumo(Eurespal) i tak tym plluła, płakała mało się nie zrzygała(( bo to paskudne cholerstwo jest:/// w herbacie też ledwo przełknęła...eeech no i krople do noska robione, oby pomogło!
eech i mnie coś chyba bierze, katar mi się zbiera,kicham, głowa mnie boli, zimno mi i spiąco, małą teraz usypiałam i sama też odlot miałam, no i pytam kurna skąd!!!??? lato, ciepło, a tu przeziebiona, noż twoja mać!!!! grrrrr

moja pełza (tzn leżąc na plecach przeuwa sie odpychajac nogami )ale sie nie obraca
i nawet rady pani rehabilitantki z ostatniego spotkania nic nie dają
z brzuszka na plecki sie przekręci a odwrotnie ni hu hu
siadać też nie siedzi a posadzona nie utrzyma się w takiej pozycji tylko leci do przodu albo na boki....leniuszek z niej rośnie
Mam nadzieję że jak nie wsód rodziny to nawet poza nią znajdziesz osobę godna zaufania która będzie się zajmować od września Twoim syniem jak Ty będziesz siedzieć juz dłuzej w pracy 

Pracowita babka z Ciebie;-)