Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nooo nieee a ja weszłam własnie Ci napisac że jutro wybieram się do rodziców, bo M bedzie tam malował pokój, więc liczyłam na spacerek....Łóżko fajne, ale ja bym wolała to trzymiejscowe - już nie pamiętam, kto dawał do niego linka. Takie z dodatkowym miejscem do spania na parterze. No i cena nie była jakaś mega zaporowa - coś koło tysiaka.
Co do pakowania się na wyjazd - my jutro jedziemy na 1 dzień do Wałbrzycha i jak tylko umyjemy Idullaha, zaczynam pakowanieJuż mam reisefieber ;-)
Kurcze, ale pecha mamynooo nieee a ja weszłam własnie Ci napisac że jutro wybieram się do rodziców, bo M bedzie tam malował pokój, więc liczyłam na spacerek....a tu masz ci los...hehe, ..szkoda:/
!!!!!! buzi buzi buzi:*** (...i nie dołkuj sie 30-stką, ja kończę za niecały miesiąc;-) )Uuu, ale pustki.
Witam z kubłem kawy;-).
Mam dziś dobry humor:-)(póki co). Wczoraj dostałam piękną roślinkę i jestem nią zauroczona
. Patrzę na nią i gęba mi się cieszy. Ot takie moje zboczenie
.