reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

a u nas sie rozpogadza uuu a ja zostałam w domu. Jeszcze młode pospało tylko chwile a liczylam na porzadna drzemke i ze cos porobie. Przy malej nawet odkurzac nie moge bo ona sie boi wszelkich hałasów:(

która z was to Magda M.?:) nie moge rozpozna na /FB

reklama
Bodzinka

Jak pustynia bez piasku,
Dużo złota bez blasku,
Jak studnia bez wody,
Karaluchy bez sody,
Jak piwo bez chmielu,
Goście po weselu,
Do starości wiele lat,
Tak Ty żyj 100 lat !!!

ce18267084e0.jpg

af4f87fe401f.jpg

Bodzinka- wszystkiego najlepszego z okazji okrągłych urodzin!

Wg mnie czeka ciebie teraz najpiękniejszych 10 lat z życia- dorosła, pewna siebie, kobieca i doświadczona - czegóż w życiu więcej chcieć i wymagać od siebie :)

Mały marudny trochę bardziej od rana. Od dwóch godzin taki zanoszący płacz, że szok! W te pędy zapierdzielałam do apteki po syrop. ZĘBY. Spuchnięte dziąsełko na dole po lewej stronie:-(. Tak cierpiał mój mały:hmm:, że myślałam, że rozniosę niedzielnych kierowców na drodze:growl:. Trafił mi sie idiota, który z lewego pasa(do skrętu TYLKO w lewo chciał skręcić w prawo i czekał, aż ktoś go puści tamując cały ruch w lewo:wściekła/y:. No myślałam, że wysiądę i mu nastukam!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Mój duży Synal wyjechał dzisiaj na obóz a mały postanowił to skrupulatnie wykorzystać i tylko na rękach i tany ;) Teraz tata ma dyżur więc ja mam chwilę na forum... Jutro wyjeżdżamy a w poniedziałek M ma wezwanie do prokuratury w związku z tym przeszukaniem u sąsiadów co Wam kiedyś pisałam, więc jedziemy do aquaparku (bo to też w Ostródzie) i niech prokurator płaci ;)

reklama
DZIĘKi ZA ŻyCzenIA!!!!
Tunia ja miałam spódnice z dna szafy i bluzke z dna szafy i jedyna rzecz ze sklepu to sweterek reszta z grzeboka i nikt ise nie zorientował ;-) A wygladałam super :-)
Ach jaki maiłam zajefajny torcik :-)
I ponieważ tez dostalam mleko z Gerbera to sobie winko pozwoliłam ;-) Rano juz moge karmić????
dsc06149t.jpg

By bodzinka at 2011-06-25

Do góry