Maks ma stan podgorączkowy, między 37-38, szklane oczka, ale nie kaszle i nie ma kataru. nie wiem co z nim robic. podalam mu przed chwila nurofen i to chyba wszystko ? poradzcie prosze
ni i bardzo dobrze, nic więcej teraz nie zrobisz, być może jeszcze w nocy będziesz musiała zbić mu goraczkę no a jutro pójdźcie do lekarza! No chyba że minie i pójdzie w niepamięć - oby! Zdrówka!!!
krolcia a tą jedną drzemkę o której ma? I o której rano wstaje jak tak wcześnie zasypia? Mi też ewidentnie M. rezygnuje z tej popołudniowej drzemki (dziś też nie spała:/) no ale ta pierwsza (o ile w ogóle jest) to bardzo marna bo do godz. max

I tak potem od tej 13 hula do wieczora, masakra...
wrublik jak Anulka będzie długo tak sucho kaszlała to zróbcie wymaz z gardła na chlamydię. Ja to jestem wyczulona na taki kaszel, bo wszyscy chorowaliśmy na to paskudztwo (to się strasznie roznosi) i też w tym czasie jak W. tyle co poszedł do przedszkola a ja do pracy, strasznie sie wtedy wymęczyliśmy...w każdym bądź razie najkrutsza droga to wymaz - bo jeśli to nie to ( a to jest bardzo często) to idzie sie dalej. Ale taka uśpiona chlamydia powoduje ciągłe nawroty przeróżnych infekcji.
olcia jak tam dieta?

Ja jutro 10 dzień - ostatni ścisłej fazy, potem bedę jechać 4x3 - czyli 4 dni PW i 3P. Jak na razie 3,5 zeszło, dla mnie to wciąż mało ale dobrze się czuję i chodzę nażarta więc spoko dam radę
cristal ja to polecam teraz te goloneczki Ci zrobić

mięsko z nich jest przepyszne, a robota żadna - zamarynujesz i siup do piekarnika i robi sie samo (ja wstawiam tak i ide np na 2 godz. na spacer, wracam i mam obiad:-)) do tego bigosik z grzybkami - mniamm, chyba każdy lubi takie jadło hehe
Ja lubię też robić risotto bo i na zimno i na ciepło fajnie smakuje

a z sałatek moje ulubione to krabowa z ryżem lub wersja z makaranoem ryżowym i kawiorem i sałatka ala gyros z zupek chińskich