thinka
Mama Lusi i Laurki!
Cristal jeszcze wyższy obcas?
Ja mam takie upodobania jak cwietka - miniówki i balerinki. Niestety w tym roku czuję lekki niedosyt bo przez całe lato nie odważyłam się założyć takiej spódnicy bo albo biegałam za Lusią po trawie albo schylałam się co chwilę do wózka - widok byłby interesujący
.
Ewa u nas zasypianie jak w kalejdoskopie - kładziemy ją zawsze koło 19 i raz zaśnie bez problemu, innym razem "walczy" do upadłego. Ostatnio często leży z zamkniętymi oczami przez kilkanaście minut i jak już myślimy, że śpi i wychodzimy z pokoju - to ona hop na nogi i się śmieje na cały głos
.
Jak jest bardzo marudna to kładziemy ją w naszym łóżku i szeptamy do uszka bajki albo coś nucimy i szybko się wycisza.
W ciągu dnia to nie ja ją kładę, a przez weekend to wszystko nam się rozregulowuje i często spanie wypada nam np. w samochodzie albo w kościele.
Ja mam takie upodobania jak cwietka - miniówki i balerinki. Niestety w tym roku czuję lekki niedosyt bo przez całe lato nie odważyłam się założyć takiej spódnicy bo albo biegałam za Lusią po trawie albo schylałam się co chwilę do wózka - widok byłby interesujący
.Ewa u nas zasypianie jak w kalejdoskopie - kładziemy ją zawsze koło 19 i raz zaśnie bez problemu, innym razem "walczy" do upadłego. Ostatnio często leży z zamkniętymi oczami przez kilkanaście minut i jak już myślimy, że śpi i wychodzimy z pokoju - to ona hop na nogi i się śmieje na cały głos
. Jak jest bardzo marudna to kładziemy ją w naszym łóżku i szeptamy do uszka bajki albo coś nucimy i szybko się wycisza.
W ciągu dnia to nie ja ją kładę, a przez weekend to wszystko nam się rozregulowuje i często spanie wypada nam np. w samochodzie albo w kościele.
zdesperowana zbieram cały majdan i uciekam na dwór, tam pada w sekundę
chwilami mam dośc bo jak mi tak cały dzień nie śpi tylko marudzi to zwariować można, do tego katar drugi tydzień się ciągnie, może nie jest wielki ale nos ma przytkany
zęby na pewno Jej ida bo ma góre spuchniętą, nie mniej jednak Miunia stała sie Miluchą bez dwóch zdań hehe, ciekawe kiedy sie naprostuje,....