Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tez chcialam o malych szaszlyczkach napisac - lubie to, bo mozna porobic rozne zestawy i wtey trafi sie w gust kazdego, do tego jakies dipy i jestCristal - przekąski, hmm, deska serów to jest to - wystarczy z opakowania wyjąć ;-)
W mojej rodzinie przekąską numer 1 są paszteciki. Można zrobić duuużo wcześniej i zamrozić, a potem tylko na chwilę do piekarnika wrzucić. Nigdy nie robiłam, ale przepis mogę od mamy/babci zdobyć.
Ja lubię też mini szaszłyczki - takie albo na wykałaczkach, albo na małych patyczkach. Ale to już trochę zabawy.
Z szybszych to tarta i sałatka z mozzarelli i i pomidorów. Chyba Olcia bardziej tu pomoże.
Uff, ja się cieszę, że kolacja raczej u nas odpada. Główna impreza to obiad i deser, a potem zostanie mi już tylko moja rodzina.
tu jest problem, bo nigdy nie ma tyle sniegu, aby pineske wbic, a co dopiero obcas... moje kozaki na obcasie zostaly w Pl i sie zastanawiam, czy je wziac. samochodem nie umiem w nich jezdzic, bo za wysoki obcas, a pieszo z mojej gorki (mieszkamy na wzgorzu i to mega wysokim) w nich nie zejde, wiec ani do pracy, ani do centrum w nich nie pojde. no chyba ze z mezem do samochodu jak on prowadzi, hehecristal czuję się wywołanakochana pomyślę i wrzucę coś na kulinarny
12 cm to już coś! też mam dwie pary takich i szczególnie na lodzie trzeba trzymać pion. Najlepiej jest ta takim półtwardym śniegu (mozna wbić obcas :-))
żartuję, właśnie te obcasy są takie eleganckie, że mi się wydaje by tobie pasowało, no ale każdemu swoje, dla mnie obcas powyżej 4-5 cm to już wyzwanie nie do pokonania, najlepiej mi się chodzi w tenisówkach, a już kozaki na zimę to najlepsze są trapery...
hehe cwietka - na ciebie popatrzyliby i powiedzieliby że nastolatka szuka przygódżartuję, właśnie te obcasy są takie eleganckie, że mi się wydaje by tobie pasowało, no ale każdemu swoje, dla mnie obcas powyżej 4-5 cm to już wyzwanie nie do pokonania, najlepiej mi się chodzi w tenisówkach, a już kozaki na zimę to najlepsze są trapery...
Ale te moje botki są boskie - już dziś do pracy w nich przyszłam i żyję

Sa bardzo podobne do tych