Antiope
Fanka BB :)
E, no teraz już widać ewidentnie. Bo na poprzednich zdjęciach to się zastanawiałam gdzie Ci się ta ciąża schowała.A to mieszkanko mojej niuni, mialam wrażenie, ze bardzo urosła, ale teraz to sama nie wiem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
E, no teraz już widać ewidentnie. Bo na poprzednich zdjęciach to się zastanawiałam gdzie Ci się ta ciąża schowała.A to mieszkanko mojej niuni, mialam wrażenie, ze bardzo urosła, ale teraz to sama nie wiem

Podobno biel zarezerwowana jest dla panny młodejDzień dobry!
Ale się wyspałamcórka kolejną noc przespała
Wiecie cooo dziś niedziela więc wystroiłam Zu i przy okazji przymierzyłam sukiene ze ślubu cywilnego. Kupiłam ją w marcu będąc w 3 msc ciąży z Aru z myślą o weselach, które miały być w tamtejsze lato. Niestety w siódmym msc byłam już wielka i w ramionach nie weszłam po prostu.
Teraz ją przymierzyłam i jeszcze są luzymam więc w czym iść na sierpniowe wesele
Zobacz załącznik 765346
![]()
To jest kremowy [emoji14] i krótka jestPodobno biel zarezerwowana jest dla panny młodejChociaż ja bym pewnie olała. Nie obrazi się? Łaaaadnie ci w niej.
Ja mam wesele przyjaciółki w sierpniu. Będą błękity![]()
Mi mąż mówi, że widzi czasem po moim brzuchu gdzie jest Mała... ale ile w tym prawdy a ile jego dobrych chęci to nie wiemTeż wam czasem po bokach wystaje?? Bo ja czasem czuję taką fasoę od dołu do góry, a czasem tylko taką górką z boku.
Poczytaj o pozycji bociana. Ale myślę że masz jeszcze dużo czasuMój biust niestety niewiele urósł, a tak się cieszyłam, że choć przez chwilę będę miała co pokazać.
Czasem mi brzusio już faluje. Z córką to zawsze czułam gdzie ma główkę, bo do końca była pośladkowa. Mogłam głaskać ją po skroni.
Słyszałyście może jak sprawić, żeby było ułożone główkowo? Bo ja muszę tak max do siódmego żeby się ułożyło, bo później nie będzie szans.