Luxuorius
Moderatorka
nie chce nic brac na wlasna rekeLux nie masz w domu dupka albo lutkę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie chce nic brac na wlasna rekeLux nie masz w domu dupka albo lutkę?
waze teraz 98 kg i pewnie duzo nie przytyje bo lekarz mi dietke narzuciAneta współczuję dzisiejszego dniabiedactwo się nacierpiał. Oby zabieg mu pomógł i przestał chorować.
Ja zawsze w ciąży miałam piękne włosy - teraz póki co ciężko mi powiedzieć. Za rzadko je myjęprzez te mdłości. Na szczęście za tydzień zakładam dredloki i będzie spokój. Zawsze będą wyglądać dobrze
Agucha weź zmotywuj może innego gina do wypisania L4 - przecież to nie ma sensu.
Wiolcia ja biorę foliany (aktywną formę kwasu foliowego, która lepiej się wchłania ) - to jest też jednym ze składników femibionu o ile dobrze pamiętam. Oprócz tego B kompleks, Wit D3 (5000 jm), k2mk7 i kwasy omega 3. A poza tym mamy wiosnę - wystarczy dużo owoców i warzyw
Ja dzisiaj padam na twarzniemąż dał mi zadania do wykonania, wiec jak o 7. 30 wsiadłam do auta to wróciłam po 12, potem o 13 po młodszą, do biedry, po starszą i do domu na godzinę - ogarnęłam troszkę a potem po 15 do stajni i wróciłyśmy dopiero po 17tej. Boli mnie krzyż. Ale chyba odkryłam sposób na lekkie zmniejszenie mdłości - w ciąży z młodszą działały gumy miętowe (na które do dzisiaj nie mogę patrzeć
) a teraz lepiej mi po gmach z eukaliptusem
nie jest tak całkiem super ale bynajmniej mnie nie cofa co chwila.
Ja 2 maja kończę 31 latstarsze dzieci rodziłam mając 25 i 28 lat
Dziewczyny jakie są Wasze założenia co do wagi? Macie jakieś w ogóle czy idziecie na żywioł?z pierworodną przytyłam 16kg, ale miałam wielowodzie i w sumie szybko zrzuciłam to co zostało po porodzie. Z młodszą było "róbta co chceta " i mimo, że w 20tc miałam wagę bez zmian to potem pięknie nadrobiłam i skończyłam z +20kg
teraz póki co w 4tc 58,1 a od 5tc 57,5kg. Daję sobie 1-1,5kg/ miesiąc począwszy od 3 m-ca ciąży co da 7-10,5kg na plusie
![]()