zuzanna8704
Fanka BB :)
Antiope witaj 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cholera Anetka wlasnie Tym na oko mam problem. Chyba nigdy mi naleśniki nie wyszły porządnie... I dlatego zostanę stara panna. Tak coś dziś czuje. Chyba nie mam nastroju... Nie mogę przeżyć tej pracy :/
Ja też długi czas miałam problem z naleśnikami i wręcz wpadałam w depresję co ze mnie za matka co dziecku naleśników nie umie zrobić![]()
ja na oko robie i tez wode gazowana dajeDziewczyny błagam podajcie mi przepis na naleśniki jakiego używacie bo zaraz mnie trafi, rozryczę się przy kuchence![]()
a gazowane? bo ja pilam duzo gazowanego a teraz bardzo malo i wiecej wody pijeLux ja w sumie nie mam takich potraw na które nie mogę patrzeć. No może jajka na twardo mnie w czasie świąt już odstręczały. Jakoś nie bardzo podchodzi mi też sam chleb, ale chleb z żółtym serem, pomidorem i ketchupem, to bardzo chętne, czasami nawet pomaga na mdłości. Chuda wędlina też mi średnio podchodzi i np. na pierś z indyka patrzę niechętnie, ale już boczek jak najbardziej. Ja mam więcej potraw na które mam ochotę. Od początku ciąży chodzą za mną ogórki małosolne, frytki i właśnie ta kanapka z żółtym serem, pomidorem i ketchupem. A tak, to w sumie codziennie na co innego mam ochotę. W ciąży z synkiem za to tonami jadałam pomarańcze i piłam sok z czarnej porzeczki.
zuzanna witaj.