reklama

Grudniowe mamy 2016

Agucha nie dziwne ze cie Ta robots zdolowala. Nadzieja w tym ze w praktyce wyhdzie inaczej. Z reszta troche mozesz naginac ze CI niedobrze w lazience przesiaduj oknabotwieraj ze duszno CI no kurde jak ONI w stosunku do Ciebie tacy nie fair to bez skrupulow. A nalesniki udane to od patelni zalezy sukces . No i czym mnie Maki (a sie odklejaja) to lepszy smak. No i ja grzeje olej na patelni (niewiele) a potem wlewam do ciasta mieszam i juz wiecej oleju nie daje na patelnie jak smaze

reklama
Wątek z przepisami fajny pomysł. Szkoda tylko, że dla Bazylka to ja niewiele mogę wykorzystać, bo wielu rzeczy mi bidula jeść nie może (gluten, jajka, pomidory, mleko). Masakra jest czasami z jego żywieniem. :sad:
Lux ja głównie wodę pijam i to tylko gazowaną. Zawsze tak miałam, bo niegazowana mi jak kranówka smakuje i najzwyczajniej na świecie jej nie przełknę.
soki tez mi wchodza bez problemu widze

Ooo zjadlabym pomarancza
W ciazy z Nadia przy mdlosciach pomarancze to zbawienie

A z moja Nadia tez klopoty chora ostatnio byla to w ciagu miesiaca miala 3 razy wirusa i 3 razy goraczke w miesiacu.2 tyg. temu ja brzuch bolal ( Nadia ma problemy z zaparciami) bylismy na Sorze ale jej przeszlo.Ostatnio tez sie skarzyla na nol brzucha w nocy.Dzisiaj cos mowila ze ja brzuszek boli ale tylko 5 min bo po 5 min mowila ze ja nie boli.Jestem w stresie bo myslalam ze to jednorazowo z tym brzuchem na usg jestesmy umowieni na 10 maj ale jak ja jeszcze bedzie bolal to po weekendzie do pediatry.

Pisałyście o jedzeniu... ja na przykład byłam wiecznie uzależniona od coca coli. W ciąży nie dość, że mnie do niej nie ciągnie, to jeszcze nań patrzeć nie mogę. No i szału dostaję na zapach chloru, który tak uwielbiałam zawsze. W ogóle bardziej niż smaki drażnią mnie zapachy. Momentami aż za bardzo i nie mogę się pochamować przed zatykaniem nosa w publicznych miejscach, na przykład.

2.5 latka ma.Poboli , poboli i przestanie dzis pomasowalam brzuszek ciepla reka i jej przeszlo ale moze temu ze naraz zjadla cala flache i jej sie nie odbilo.Teraz mowi wszystko od jakiegos miesiaca wiec poprostu wiem co jej jest.Jak nie mowila ciezko bylo zgadnac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry