reklama

Grudniowe mamy 2016

Cześc dziewczyny:)

Ja byłam na wizycie 23.03 i był tylko pęcherzyk ciążowy... mam cykle 32 (ostatnia @ 12.02) a owulacja była późno bo gdzieś w 18/19dc wyszły mi 2 krechy na teście owulacyjnym. kolejna wizyta 10 kwietnia i wtedy mam nadzieję że będzie już wszystko jasne.... bardzo się boje bojestem już po jednej stracie.

Wg @ to juz 6 tydzień leci, ale według owu 4/5 tydzień, więc może być to początek grudnia.

reklama
Trzymamy :) mnie sie udało za pierwszym razem, choć 3 lata temu stracilam fasolkę...
Cześć Mania 2401 u mnie tez na razie bylo widać tylko pęcherzyk , wizytę mam 6.04 i mocno się muszę starać żeby nie czytać nic w internecie, nie szukac objawów lub ich braku i się nie stresować... tym bardziej że nie mam już 20- stu lat :-)

Bertha w takim razie czekamy na Ciebie :) trzymamy kciuki.

Na wizytę pójdę 5 kwietnia, to będzie 6 tydzień to może będzie już coś widać :)

Skadi lepiej nie czytać, trzeba zachować spokój :-D będzie dobrze :)

Ja mam patchworkową rodzinkę , mój ma siedmioletniego syna, a ja jestem po rozwodzie i mam 9-cio latka. Mój Kubuś dopiero co wyszedł ze szpitala to dzis drugi w przychodni ( z moim... w tej chwili konkubentem :) Przemkiem) bo sobie z gorączką nie radzimy :/ a szkoda bo dziś u nas piekna pogoda, a tak to święta w łóżku - a ja jak mam w pobliżu lodówkę to permanentnie jem :(

Ja mam jeszcze ponad tydzień do wizyty - zakwitnę w tym czasie... Łapią mnie delikatne skurcze nie chce histeryzować ale i tak zaczynam powoli.. im starsza tym głupsza :/..

reklama
Cześć dziewczyny, chyba mogę do was dołączyć :) U mnie dzisiaj pokazały się dwie kreski na teście. Jeszcze do końca nie mogę w to uwierzyć :)) Termin by wpadał na 2 grudnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry