majka23x
Fanka BB :)
Smaz kotlety i masz obiad [emoji23]Pewnie pewnie [emoji23]
O ile dzisiaj je zrobie .
Narazie mam ziemniaki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Smaz kotlety i masz obiad [emoji23]Pewnie pewnie [emoji23]
O ile dzisiaj je zrobie .
Narazie mam ziemniaki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
E tam!!! Ja jestem od poczatku ciazy na zwolnieniu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]a Robic mi sie nawet z nudow nie chce.
Dziewczyny Apolonia urodzila się o 6.50 dzisiaj. Od 21 do 6.50 skurcze co 2 minuty. Chyba umarłam... Masakra. Mała zdrowa 2750 i 53cm [emoji123][emoji123][emoji123]
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
my jak liczymy te wizyty u gina, lab, leki, paliwo do lekarza to sie zbiera zarabista sumka...u mojej tez starsznie dlugo sie czeka w kolejce, bo moja ginka ma ogrom pacjentekGin za wizytę kasuje 100zl, prenatalne 150zl, ktg 30zl.
Zawsze jest badanie dowcipne oraz USG.
Dużo czasu poświęca nawet na ploty, przez to czasem w kolejce aż 40 min się czeka.
Kciuki za Twojego okulistę, ja też była i mogę spokojnie rodzić sn przy mojej wadzie wzroku.
Opisz później co i jak.
A kasa z ZUS rzeczywiście topnieje strasznie![]()
my jak liczymy te wizyty u gina, lab, leki, paliwo do lekarza to sie zbiera zarabista sumka...u mojej tez starsznie dlugo sie czeka w kolejce, bo moja ginka ma ogrom pacjentek
ja od poczatku ciazy walcze z bakteriami, infekcjami i co mi sie poprawi choc na chwile to wraca, nie zlicze ile lekow bralam....Hehe no to nie fajnie, powiem Ci, ze na poczatku ciazy tez mialam 3 infekcje w moczu, na szczescie potem odpuscily, moze dzieki suplementacji i rutinoscorbinowi, mam nadzieje, ze do porodu juz nic sie nie przyplaczetez biore magnez 3x2, na nastepnej wizycie mamy rozmawiac o odstawieniu, tylko boje sie skurczy lydek po tym. W przyszlym tygodniu odstawiam luteine, gin powiedzial, ze obu na raz odstawic nie wolno, wiec z magnezem czekamy..
co do zusu, bardzo ciekawa jestem, kiedy ja dostane pieniadze, to bedzie moja pierwsza wyplata z zusu, wiec cholera ich wie... Tylko pisemko na razie przyslali, ze od daty zwolnienia wszystkie srodki beda trafialy na moje konto
![]()
u mnie nie ma godnych zaufania lekarzy na nfz niestetyDlatego ja chodzę na NFZ chociaż i tak na usg pranatalne wydaliśmy prawie 1000 zł
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymam kciuki za wyniki! Moze chociaz pod koniec ciazy bakterie odpuszczaja od poczatku ciazy walcze z bakteriami, infekcjami i co mi sie poprawi choc na chwile to wraca, nie zlicze ile lekow bralam....
u mnie nie ma godnych zaufania lekarzy na nfz niestety
o jak fajnie, zawsze to ktos bliskiNo wiadomo- zaufanie najważniejsze.... ja chodzę do koleżanki ginekologa wiec czuje sie zaopiekowana
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom