Witam sie laski.
Czytam Was ale kuzwa mam takiego lenia ze nawet nie odpisuje. Ostatnie dni przesypiam albo wyleguje sie na wyrze pochlaniajac filmy .
Boli mnie krocze . Caly czas pachwiny. W spojeniu lonowym w trakcie przekrecania z boku na bok czuje ze przeskakuja mi kosci [emoji44] masakra pipa mi sie rozpada [emoji23]
Bole mam okresowe szczegolnie w nocy . Maly sie kreci ale juz jak by jakis zamulony byl [emoji52] chyba brakuje juz mu miejsca.
W nocy siku co godzine biegam.
Jak przespie ciagiem 2 godziny to cud.
Normalnie schodze z kibla przejde sie do pokoju I juz czuje ze moglabym wrocic I znowu sie wysikac.
Meczy to !!!
Do tego pierwszy raz snilo mi sie dziecko nasze . Porod !!!! Dwie Noce pod rzad. Cala ciaze nigdy nie snilam nie widzialam dziecka, porodu itp
Bylam na porodowce I kurde wyciagneli mi dziecko I mowia dziewczynka. Pozniej zabralismy nas na sale ja po cieciu wstac nie moge a mala sie osrala. Mowie do Jarka wez no przebierz bo ja wstawac nie moge.
Moj za przewijanie sie zabiera ciach sciaga pieluche I sie drze " kurrrrr dziecko nam podmienili toz Lena ma wielkie jajka "
I dupa sie z tego wszystkiego obudzilam.
Nawet w snie nie moge wiedziec kogo nosze w srodku [emoji23][emoji23][emoji23]
14 dni !!! Jestem przerazona coraz bardziej. Oby tylko nic sie nie zaczelo wczesniej bo Pragne byc cieta przez jakiegos niemca I go nie kumac wogole. BOZE.!!!! Stress mnie dopada chyba.
Ps dostalam paczki z Pl !!!!!! 12 pieknie polukrowanych paczkow. PYSZNOSCI!!! JUZ 3 wrabalam
Czy mowilam ze moja tesciowa jest ok ??? [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
@Luxuorius Dokladnie wieksza dawka magnezu by ci na skurcze pomogla. Mowisz ze bierzesz 3×1 ale Jakiej wartosci magnez jest w tabletce?
Ja biore 3× 400 mg !
Odstawic mi nie kazali bo pewnie cieta bede to dlatego
Napisane na SM-G930F w aplikacji
Forum BabyBoom