Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie twarz i szyja
Mój z kolei zawsze mówił, że chciałby pierwszego chłopca, ale teraz jak zaczynam przebąkiwać, że czuję się jakbym drugą babę pod sercem miała, to się zgodził ze mną, że płeć wcale a wcale nie jest ważna. Zwłaszcza, że po naszej wcześniejszej stracie ta ciąża sama w sobie jest daremMój P się uparł na dziewczynkę. Mnie w sumie wszystko jedno. Tylko, żeby było zdrowe.
A widziałam ostatnio taaaakie piękne sukienusie! Aż zamarzyłam gwałtownie o córeczcepiękne są ubranka dla dziewczynek.
Nie strasz, ja czytałam, że bóle głowy powinny się skończyć po I trymestrze. Ja nie chcę, żeby mnie głowa bolała aż do porodu.moj bratowa cierpiala na bole glowy w ciazy, umierala po calosci, urodzila i bole sie skonczyly
U nas raczej pochmurno, ale na szczęście bez deszczu. A temperatura to jakoś koło 15 stopni. jak dla mnie to jeszcze nie to, ale wystarczyło, żeby iść z dzieciakami na pole.dziewczyny jaka macie pogode? u nas jest mega cieplo!!! chcielismy wyjsc na dwor, ale nia mam sily

Mnie prawie w ogóle nie bolą. Tak intensywniej bolały przez kilka dni w 6-7 tygodniu, a teraz cisza. W ciąży z Bazylim bardzo mnie bolały i były wrażliwe, zupełnie inaczej niż teraza bola Was piersi jak zdejmiecie stanik? ja zdejmuje powoli, bardzo delikatnie, bo w przeciwnym razie nie daje rady z bolu
Koniecznie opisz wrażenia, ciekawa jestem jak to wygląda w UK. Oglądałam serial "Położne" i ciekawa jestem, czy w rzeczywistości to wygląda podobnieGratuluje dzisiaj wizytujacym, bardzo pozytywne wiesci! Ciesze sie razem z Wami i jestem spokojniejszatez mam chwilowe dolki, ale jak czytam pozytywne wiesci u Was to odrazu mi lepiej
Martwie sie o Zadore, kochana odezwij sie!
U mnie objawy raz sa, raz ich nie ma. Jedynymi stalymi sa mdlosci i sennosc. Bol brzucha zdarza sie rzadko, ale czulam dyskomfort wczoraj wieczorem mimo, ze lezalam caly dzien. Dzisiaj nic nie boli. Wczoraj biust jakby przestal bolec, a dzisiaj znow boli... oszalec idzie. Czuje sie koszmarnie zmeczona, mimo, ze od 3 dni praktycznie bumeluje. Wkurza mnie to bo z natury nie jestem takim leniwcem. Jutro mam pierwsza wizyte z polozna, ktora mnie bedzie prowadzila az do porodu. Jestem mega ciekawa jak to bedzie wygladalo w UK. Jako, ze takie wizyty odbywaja sie w tzw. Birth Centre to najprawdopodobniej bede miala okazje poogladac sobie sale etc)
Na wspolnej sie zaczyna, czas na herbatke i kocyk ;-)
Mnie wychodzą na szczęście tylko pojedyncze pryszcze na twarzy i plecach.Ale mnie zsypało na plecach i karkumasakra jakaś!
No, dziewczynkę dużo łatwiej ładnie ubrać. I cieszę się, że chyba jest już coraz więcej innych kolorów niż różowy, bo to strasznie nudne ciągle dziecko w różowy ubierać.A widziałam ostatnio taaaakie piękne sukienusie! Aż zamarzyłam gwałtownie o córeczcepiękne są ubranka dla dziewczynek.
ja jeszcze przed ta ciaza mialam te migreny zawsze jak gwaltownie sie pogoda zmieniala, konczylam z takim cisnieniem, ze hejMnie często boli głowa.
W poprzedniej ciąży miałam koszmarne migreny cały czwarty miesiąc. Umiersłsm
Ja miałam okres w którym miałam potworne migreny. Głowa mnie tak wtedy bolała, że miałam tylko ochotę się skulić i płakać. Bolały mnie gałki oczne i w ogóle nie byłam w stanie wytrzymać w pokoju gdzie było światło. I te migreny sobie pewnego dnia minęły; tak z dnia na dzień.no te bole glowy to porazka, mnie jak dopadly kiedys migreny to do pracy nie bylam w stanie pojechac...mi tam plec obojetna, za duzo wycierpialam i czekalam na ciaze by teraz wymyslac hihi, ale nie wiem czemu od samego poczatku corcie czuje, w pierwszej straconej ciazy czulam synka