reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Witam was dziewczyny:) obudzilam sie jak mąż wychodził i nie ma sensu juz zasypiac bo budzik mam na 6.00.

Karelka i jak po wizycie?

A jak samopoczucie u Was dzisiaj? :) Trzymajcie kciuki za mnie... znowu ;) po pracy pędzę do ginekologa, wynik bety od razu do niego powędrował (swoją drogą, pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, by laboratorium samo kierowało wyniki do lekarza, który dane badania zlecił, ale przynajmniej mam o jedną rzecz z głowy) i zobaczymy co mi powie. W duszy liczę na USG, ale się zobaczy :)

Witam się z rana i ja ;-) idę zaprowadzic córę do przedszkola i sprzątanie w domu mnie czeka...

Co do urodzin to ja też z lutego :-D

Witam w piątek.

Ja dziś nie mam humoru :( Pogoda jeszcze taka beznadziejna wcale nie pomaga. Byłam na pobraniu krwi rano.

Miłego dnia Dziewczyny

reklama
Witam się z rana i ja ;-) idę zaprowadzic córę do przedszkola i sprzątanie w domu mnie czeka...

Co do urodzin to ja też z lutego :-D
Zamiast "grudniówki" to jesteśmy po prostu "zimówki", jak widzę ;)
Ja właśnie wychodzę do szkoły... chyba nie muszę wspominać jak bardzo mi się nie chce? ;P

Do góry