ja na kazdy program o ciazy, porodach i dzieci beczewlaczylam sobie do pracy w tle "położne" na youtubie i się prawie popłakałam a oglądałam tylko kątem oka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja na kazdy program o ciazy, porodach i dzieci beczewlaczylam sobie do pracy w tle "położne" na youtubie i się prawie popłakałam a oglądałam tylko kątem oka

A ile ma Twoj? Moja waży 8.5 kg i ma 10.5 mcaMój waży już 10 kg, a spróbuj nie nosić dziecka, które jeszcze nie umie chodzić.
A tak w ogóle, to dzień dobry wszystkim!![]()
Dziewczyny a czy karmicie swoje starsze dzieci piersia? Ja swoja corke karmie jeszcze dwa razy dziennie i tak sie zastanawiam czy to bezpieczne...
ja mam rope na dziasle i mnie menda nie przyjal, musze przyjsc w 4 miesiacu wtedy mi go wyrwie, bolec nie boli poki co
O jak ja nienawidze zaglądania komuś w portfel a jeszcze bardziej takich negatywnych tekstów jak ktoś ma lepiej i słyszę np: o tym to się w dupie przewraca, o ludzie w Polsce tak mało zarabiają a tym wiecznie mało. .. no kurde... jak ktoś ma lepiej to powinno być motywacja dla innych a nie powodem do krytyki. Tak samo nienawidzę jak np rozmawiam z kimś i mówię, że się przeprowadzamy do domu to pierwsze co to nie a jaki, a gdzie itd tylko od razu pytanie: ZA ILE???? Tak jakby sprawdzali na ile nas stac...No po prostu kopara opada.... rozumiem to pytanie w dłuższej rozmowie ale nie od razu jak mowie,ze zmieniamy mieszkanie. Ludzie potrafią być strasznie sfrustrowani jak tylko komuś jest trochę lepiej... ale zapominają,że to trzeba się narobić żeby coś osiągnąć a nie tylko siedzieć i gledzic jak im źle. ...to jest prawda akurat, jak ja slucham od kogos jak masz fajne mieszkanie, firanki, meble, i bla bla bla to ja mowie sie pracuje sie ma i koniec tematu...manna z nieba nie leci mi przeciez
Też karmie swoją core w dzień 2 razy a w nocy z 3 :/ właśnie w pt idę do lekarza to dowiem się czy to bezpieczne. Polozna mi mówiła że bezpieczne jeśli nie towarzysza temu skurcze lub inne dziwne objawy... Szkoda mi jej odstawiac ale będę i tak musiała o tym pomyślećDziewczyny a czy karmicie swoje starsze dzieci piersia? Ja swoja corke karmie jeszcze dwa razy dziennie i tak sie zastanawiam czy to bezpieczne...
Też karmie swoją core w dzień 2 razy a w nocy z 3 :/ właśnie w pt idę do lekarza to dowiem się czy to bezpieczne. Polozna mi mówiła że bezpieczne jeśli nie towarzysza temu skurcze lub inne dziwne objawy... Szkoda mi jej odstawiac ale będę i tak musiała o tym pomyślećmoże ktoś ma dobrą radę jak to dobrze zrobić??
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Też karmie swoją core w dzień 2 razy a w nocy z 3 :/ właśnie w pt idę do lekarza to dowiem się czy to bezpieczne. Polozna mi mówiła że bezpieczne jeśli nie towarzysza temu skurcze lub inne dziwne objawy... Szkoda mi jej odstawiac ale będę i tak musiała o tym pomyślećmoże ktoś ma dobrą radę jak to dobrze zrobić??
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
11 z hakiem.
Super to też będzie u Was mała różnica, jak i u nas11 z hakiem.
Skończy rok 27 maja.![]()
Właśnie czytałam że nie raz to może źle wpływać na ciążę. Poza tym zęby mojej zachowują się jak dziurkacz ! Mała ma 10.5 mca i szkoda mi już kończyć kp. Bardzo się do tego przywiązalam. Ehh jestem w rozterce...Czemu chcesz odstawić? Ile mała ma? Z ginem bym uważała - większość robi wielkie oczy na pomysł kp w ciążypowinnaś wyjść z założenia, że jak gin mówi, że wszystko ok i nie zabrania seksu to i karmić można.