Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi nie chodzi o prezenty ale chociaż o pamięć. Jak nie będzie się dziecku pomagać pamiętać o takich sprawach to się nie nauczy... takie moje zdanie... takim tokiem nie potrzebnie dawałam upominki babciom od wnusi bo ona nie rozumie. Musiałyby poczekać z 5 lat zanim skumaEj dziewczyny ale nie smuccie się, że mąż nie przygotował Wam nic na dzień matki... przecież to dzień matki a nie żonyco to za prezent od dziecka, który kupi albo zrobi mąż? Przyjdzie przecież czas na to,że dziecko samo coś zrobi i to chyba będzie o wiele piękniejsze niż taki udawany prezent kiedy dziecko nie ma nawet świadomości? Ja to nigdy nie rozumiałam tego jak koleżanki się o takie coś obrażały. Ale ja to jestem w ogóle jakaś inna
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Podejrzewam że można ale ja nie piłamTo chodzi też o to by mąż spojrzał na swą żonę jak na matkę swoich dzieci i czuł niejako wdzięczność za trud narodzin, wychowania itp. Ja tak to widzę
Dzięki za info o Bavarii. Ciekawe w którym sklepie znajdę. A te 0,5 % można pić czy nie?
zgadzam sie z elifit i z perla. skad dziecko ma sie nauczyc jak go tata nie nauczy? ja nic tez nie dostalam od meza nawet zyczen ale jeszcze chyba sama sie nie oswoilam ze jestem mama wiec mi nie jest przykroTo chodzi też o to by mąż spojrzał na swą żonę jak na matkę swoich dzieci i czuł niejako wdzięczność za trud narodzin, wychowania itp. Ja tak to widzę
Dzięki za info o Bavarii. Ciekawe w którym sklepie znajdę. A te 0,5 % można pić czy nie?