reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Dziewczyny bardzo się cieszę że u Was wszystko ok i trzymam kciuki za te które są jeszcze przed badaniami! 🥹 myślicie że na prenatalne mogę zabrać męża? Czy to że jest ze mną zawsze to już za dużo? Lekarz niby nic nie mówi, ale nie wiem czy ktoś jeszcze tak robi hahahaha ja zawsze mam myśli że jak coś będzie nie tak to chce go przy sobie 😬
Ja chodzę na każdą wizytę z mężem i przy każdym badaniu był;) w poprzedniej ciazy był ze mną na prenatalnych nikt nic nie mówił. Teraz tez bedzie :) w 4 literach mam czy sie to lekarzowi podoba 😂

reklama
Gratuluję wszystkich udanych wizyt :) Ja mam swoją we wtorek.

@Pchelka25 kojarzysz może, ile mniej więcej czekałaś na wynik SANCO? Na pewno będę robić któryś z tych testów i póki co podpytuję chatagpta, bo wszystkie artykuły są przez któraś firmę sponsorowane :D

A jaki masz? Ja miałam w pierwszej ciąży ale oddałam komuś, nie pamiętam jakiej firmy... Przeglądam na vinted używane.
IMG_4885.jpeg

Ja mam ten , jak go kupowałam kosztował ok.140 zł więc niedrogi a mi się sprawdzał.

@Kulianka jasne rozumiem ❤️ zastanawiałam się tylko czy klinika poleca konkretnie Nifty Pro czy ogólnie wykonanie testów NIPT ( Panorama , Sanco lub Nifty )

@Starlights wyniki miałam bardzo szybko , po 5 dniach roboczych ( łącznie po 7 dniach bo wszedł weekend ) - pamiętam że miałam pobranie w środę o 18 , a tydzień później w kolejną środę o 9 już dzwoniła pani że są wyniki.

Dziewczyny bardzo się cieszę że u Was wszystko ok i trzymam kciuki za te które są jeszcze przed badaniami! 🥹 myślicie że na prenatalne mogę zabrać męża? Czy to że jest ze mną zawsze to już za dużo? Lekarz niby nic nie mówi, ale nie wiem czy ktoś jeszcze tak robi hahahaha ja zawsze mam myśli że jak coś będzie nie tak to chce go przy sobie 😬
Ja właśnie tez czuje się lepiej jak mąż jest przy mnie :) ale mój lekarz tez w poprzedniej ciazy zawsze mowil do mojego męża ze ma stanąć za jego plecami i patrzeć na ekran 😂

Dziewczyny gratuluję wizyt ❤️ u mnie dzis sie zaczol 7 tydzien wizyta w następną środę juz nie mogę sie doczekać 🥹 w poprzedniej ciazy nie mialam żadnych objawów i w tej na razie tez nie mam więc staram sie nie panikować 😅 chociaż stresik juz mnie lapie, odliczam dni do wizyty a mąż mnie ochrzania żebym przestała 😂😂😂

Mój gin jak już mnie zbada na samolocie prosi na kozetke, gasi światło, ustawia głowice i wtedy prosi męża. Ale ja też tak prosiłam żeby przychodził już na obraz właściwy a wcześniej czeka w tej pierwszej części gabinetu gdzie wszytsko się opisuje i omawia. Do ,,zabiegowki" przychodzi gdy już jestem w sukieneczce do badania przy nastrojowym świetle;p

Mój gin jak już mnie zbada na samolocie prosi na kozetke, gasi światło, ustawia głowice i wtedy prosi męża. Ale ja też tak prosiłam żeby przychodził już na obraz właściwy a wcześniej czeka w tej pierwszej części gabinetu gdzie wszytsko się opisuje i omawia. Do ,,zabiegowki" przychodzi gdy już jestem w sukieneczce do badania przy nastrojowym świetle;p
To u mnie zawsze jest przy wszystkim 😅

Zobacz załącznik 1734934
Ja mam ten , jak go kupowałam kosztował ok.140 zł więc niedrogi a mi się sprawdzał.

@Kulianka jasne rozumiem ❤️ zastanawiałam się tylko czy klinika poleca konkretnie Nifty Pro czy ogólnie wykonanie testów NIPT ( Panorama , Sanco lub Nifty )

@Starlights wyniki miałam bardzo szybko , po 5 dniach roboczych ( łącznie po 7 dniach bo wszedł weekend ) - pamiętam że miałam pobranie w środę o 18 , a tydzień później w kolejną środę o 9 już dzwoniła pani że są wyniki.
Klinika zaleca wykonanie u nich badania, a z ulotki jaką dostałam wychodzi że jest to konkretnie ta firma (polecają pakiet pro)

Załączniki

• IMG_3946.jpeg
    IMG_3946.jpeg
    197 KB · Wyświetleń: 20
Dziewczyny obudziłam się w krainie lodu. Wszytsko pod warstwą lodu, samochód, droga, pobocze, wygląda to pięknie ale hmmm... Do drogi głównej mam 12km i nie jestem pewna czy droga nie będzie wyglądała jak na bajkach z odbijaniem się od drzew skoro zejście ze schodów graniczy z cudem. Jeszcze córkę do szkoły muszę dostarczyć z tym, że nie mam pojęcia jak. Oczywscie zajęcia są, oczywiście, że są.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny obudziłam się w krainie lodu. Wszytsko pod warstwą lodu, samochód, droga, pobocze, wygląda to pięknie ale hmmm... Do drogi głównej mam 12km i nie jestem pewna czy droga nie będzie wyglądała jak na bajkach z odbijaniem się od drzew skoro zejście ze schodów graniczy z cudem. Jeszcze córkę do szkoły muszę dostarczyć z tym, że nie mam pojęcia jak. Oczywscie zajęcia są, oczywiście, że są.
U nas przedszkole zamknięte. I jak, dojechałaś do pracy? 12km bocznymi drogami to chyba bym została w domu 😱

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry