reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Ja się melduję na progu 10 tygodnia :) nie mogę się doczekać prenatalnych i podglądu okruszka (20.02), ale będzie pewnie różnica :) w sumie bity miesiąc między USG. Ostatnio byłam na serduszku 21.01.

Ale się męczę szybko. Trochę poklikam w robo, ogarnę chatkę i muszę leżeć. Trochę też ostatnio jem junk foodu - kinderki, chrupki, pizza. A ja przez x lat mialam fioła na temat czystej michy, więc zamiast dać sobie na luz to sobie cisnę. Wczoraj byłam na treningu i psycha odpoczęła.

Moja przyjaciółka kilka dni temu rodziła i miała bardzo trudny poród :( jakoś dotknęło mnie bardzo.

Ja się melduję na progu 10 tygodnia :) nie mogę się doczekać prenatalnych i podglądu okruszka (20.02), ale będzie pewnie różnica :) w sumie bity miesiąc między USG. Ostatnio byłam na serduszku 21.01.

Ale się męczę szybko. Trochę poklikam w robo, ogarnę chatkę i muszę leżeć. Trochę też ostatnio jem junk foodu - kinderki, chrupki, pizza. A ja przez x lat mialam fioła na temat czystej michy, więc zamiast dać sobie na luz to sobie cisnę. Wczoraj byłam na treningu i psycha odpoczęła.

Moja przyjaciółka kilka dni temu rodziła i miała bardzo trudny poród :( jakoś dotknęło mnie bardzo.
Daj sobie być w ciąży i mieć zachcianki. Mniam! ale bym zjadła kiderka... Ale narobiłaś mi ochoty, albo cokolwiek słodkiego;p ale obiecałam sobie, że jak będę cały tydzień grzeczna to w sobotę zjem sorbet malinowy;) już nim żyje. Mam nadzieję, że w sklepach są dostępne.
A co do przyjaciółki, jak się czuje? Jak maleństwo? Wszytsko skończyło się ok?

Cześć Wam 🩷
Ja dziś wizyta, mega się stresuje 🥹
A tak poza tym cały czas mnie mdli, a odkryłam dziś że na te poranne mdłości piję zimny skyr pitny i jest jako tako lepiej, polecam 😊

Hejka,ja po wizycie 9+0 termin zmienił się na 10.09.miś Haribo 2,35 cm a serduszko mocne jak dzwon jak to doktor powiedziała 187/min ❤️
Mówiła , że na tą chwile wszystko idealnie wygląda ☺️Odetchnełam..to była wizyta prywatnie bo już nie mogłam wytrzymać bez potwierdzenia serca..a swojego ginekologa mam na 18.02 więc tez nie długo już.. pozdrowionka dla was 😘

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry