Angiee
Fanka BB :)
Planuję w tę sobotę i mam nadzieję, że się uda, bo już mi się kończy czas, muszę mieć wyniki przed kolejną wizytą.Stoi w miejscu, taka tarka raczej, ale swędzenie troszkę się rozlało już na stopy w kierunku palców. Narazie najgorzej mnie męczy między 2-4w nocy ale pomaga smarowanie. A Ty kiedy będziesz walczyła z krzywą? Współczuję Ci tych mdłości, bo mnie męczyły tylko kilka tygodni ale miałam ich po dziurki w nosie. Od kilku dni tylko męczą mnie rano, ale szybki zwrot śniadania, tabletka z imbiru i już jest dobrze.
Ja nie wymiotuję, więc o tyle dobrze, no ale mdłości mam praktycznie cały dzień, chociaż było kilka lepszych dni. Jak mijają to wcale nie jest lepiej, bo mam wtedy wilczy apetyt
My z mężem też sobie wkręcaliśmy, że będą bliźniakiI ja sie podpinam, jak sie z tym czujesz?
Mi mąż nawkręcał ze czuje ze to beda bliźniaki. Potem po nocach mi sie śniło usg ze serio bliźniaki i zaczęłam sie stresować ze nie damy rady przy małym biegającym dziecku juz.
Usg nie pokazało bliźniaków chociaż zawsze o tym marzyłam gdyby to byla 1wsza ciaza hehe