reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Kurcze, a mnie od kawy nie odrzuciło w ogole 🤔 ale staram sie pic maksymalnie jedna slaba rano. Mnie za to od mięsa odrzuciło, jak pomyślę o jakichś kotletach na obiad to 🤢

reklama
Kurcze, a mnie od kawy nie odrzuciło w ogole 🤔 ale staram sie pic maksymalnie jedna slaba rano. Mnie za to od mięsa odrzuciło, jak pomyślę o jakichś kotletach na obiad to 🤢
Ja mam to samo ! W 1 ciąży nie mogłam patrzeć na kawę a teraz normalnie mogę pić . Za to mięso 🤢 ciągnie mnie do kwaśnego i słodkiego - pomidorówka , barszczyk , jakieś ciacho , owoce i jogurty 😍 a wy ? Do czego najbardziej was ciągnie ?

Ja mam to samo ! W 1 ciąży nie mogłam patrzeć na kawę a teraz normalnie mogę pić . Za to mięso 🤢 ciągnie mnie do kwaśnego i słodkiego - pomidorówka , barszczyk , jakieś ciacho , owoce i jogurty 😍 a wy ? Do czego najbardziej was ciągnie ?
Mnie niestety najbardziej na slodkie, gdzie wcześniej zjadlam od czasu do czasu, teraz mam fazę na pączki 😅 chyba przez ten zblizajacy sie tłusty czwartek

Cześć Dziewczyny :)
Wczoraj 10+0 okruszek ma prawie 3 cm :)
Czy Wam już mdłości przeszły? Zastanawiam się, kiedy to w końcu minie :D
O, ja dzisiaj jestem wlasnie 10+0 👐 ja mam mdłości głównie wieczorami, codziennie o 20 juz spie. Też czekam kiedy to minie, bo jestem nie do życia, a dzisiaj idziemy do znajomych wieczorem, wiec mam nadzieje, ze bedzie w miarę ok

U mnie też kwaśne jest na pierwszym miejscu. Codziennie muszę zjeść jakieś kiwi, pomarańcze czy mandarynki (specjalnie wybieram takie kwaśne). A oprócz tego właśnie w tym tygodniu pojawiła się ogromna ochota na słodkie niestety... Wcześniej cokolwiek słodkiego od razu powodowało ogromne mdłości, a teraz jak wieczorem poczuję się lepiej to chodzę i szukam po szafkach słodyczy 😬 Staram się zastępować to owocami, ale różnie bywa. Aaaa no i wszystko co w occie 😍 ogoreczki, pieczarki, ryba z octu. Tylko to też ograniczam, bo chyba ocet w ciąży to nie bardzo 🤔

Cześć Dziewczyny :)
Wczoraj 10+0 okruszek ma prawie 3 cm :)
Czy Wam już mdłości przeszły? Zastanawiam się, kiedy to w końcu minie :D
U mnie mdłości cały czas są, raz mniejsze, raz większe. Tyle dobrego, że wieczorem o ile się nie przejem to już odpuszczają. Ale u mnie dopiero 8+1, więc jeszcze trochę. Pewnie w okolicach 11-12 tc będzie poprawa, akurat 9-10 tc to chyba szczyt beta hcg, więc objawy mogą być najsilniejsze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry