Orchidea93
Fanka BB :)
Ja w poprzedniej ciazy nie robiłam bo nie miałam do tego wskazań po prenatalnych, w tej zobaczę co wyjdzie na prenatalnych i dopiero po konsultacji z lekarzem zobaczęMam pytanie będziecie robić testy Nifty lub sanco?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w poprzedniej ciazy nie robiłam bo nie miałam do tego wskazań po prenatalnych, w tej zobaczę co wyjdzie na prenatalnych i dopiero po konsultacji z lekarzem zobaczęMam pytanie będziecie robić testy Nifty lub sanco?
Ja tak samo planujęJa w poprzedniej ciazy nie robiłam bo nie miałam do tego wskazań po prenatalnych, w tej zobaczę co wyjdzie na prenatalnych i dopiero po konsultacji z lekarzem zobaczę
Osobiście, jak na tą chwilę, nie planuje.Mam pytanie będziecie robić testy Nifty lub sanco?
Ja zrobię - prawdopodobnie SANCO bo byłam zadowolona . Czytałam o zakresie badań itd i SANCO chyba najbardziej do mnie przemawia ( robiłam też w poprzedniej ciąży ). Koleżanki robiły ten panoramę - ona podobno jest bardziej czuła na podstawowe trisomie plus ma triploidie , ale sanco obejmuje cały genom.Mam pytanie będziecie robić testy Nifty lub sanco?
Mam pytanie będziecie robić testy Nifty lub sanco?
Dziś się wyszalejesz a jutro będziesz jak aniołek! Wierzę w Ciebie. O której zaczynasz?No dziś to jakieś apogeum, mdłości od samego rana aż do teraz z malutką przerwą. A jutro krzywa cukrowa. Proszę o trzymanie kciuków, bo obstawiam, że zaliczęAlbo zemdleję
![]()