reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Ja swojemu 13-miesiecznemu tlumacze ze w brzuchu jeet dzidzius proszę po mnie nie skakać.
Nie dociera 😂😂

Neoparin ma tępe igły okropnie. Jak w 1 ciazy nie mogłam tego znieść tez zmieniłam na clexane tak teraz to dla mnie na plus.. chyba praktyka robi swoje, ze tak wbijam te igłę ze nic nie boli.

Mnie tez zaczęło dosłownie wczoraj ciągnąć do słodkiego :/
Pomarańcze tez wciągam, mleczne rzeczy nie smakują :(
Kawę pije codziennie jedną.

reklama
Ja dzisiaj miała ochotę na pizzę z owocami morza a później takie mdłości ale napar z imbiru przyniósł ulgę. Ja na razie swojej 2 łatce nie mówię bo wszystkim wygada. A czekamy do 12 tygodnia. Ale dzisiaj na wieczór mieliśmy akcje pokrzywka - alergia chyba od fasolki szparagowej i dopiero zasnęła po syropie histaminowym( dobrze, ze mój mózg połączył fakty, że mam taki syrop).

Ja dzisiaj miała ochotę na pizzę z owocami morza a później takie mdłości ale napar z imbiru przyniósł ulgę. Ja na razie swojej 2 łatce nie mówię bo wszystkim wygada. A czekamy do 12 tygodnia. Ale dzisiaj na wieczór mieliśmy akcje pokrzywka - alergia chyba od fasolki szparagowej i dopiero zasnęła po syropie histaminowym( dobrze, ze mój mózg połączył fakty, że mam taki syrop).
O mniam pizza z owocami morza..

Dziewczyny a jakie macie ciśnienie ? Ja nigdy nie miałam problemu a teraz ogólnie wysokie,muszę chyba iść do lekarza chociażby zwykłego bo wizyta aż 18.02 u gina.. dziś miałam 159/90 ale spadło do 147/78 to i tak za wysokie ale może dlatego , że był ciągły stres..u lekarza wczoraj też 141/90🥺

Dziewczyny a jakie macie ciśnienie ? Ja nigdy nie miałam problemu a teraz ogólnie wysokie,muszę chyba iść do lekarza chociażby zwykłego bo wizyta aż 18.02 u gina.. dziś miałam 159/90 ale spadło do 147/78 to i tak za wysokie ale może dlatego , że był ciągły stres..u lekarza wczoraj też 141/90🥺
O to jest wysokie a jak się przy nim czułaś czy coś jeszcze dolegało?

Będziesz musiaziala niedługo brać leki, na bank, bo za wysokie i to stanowczo, ja tak miałam pod koniec pierwszej ciąży i wcisnęli mi tabletki na obniżenie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry