niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Tak, dojechalam. Ale było ślisko.U nas przedszkole zamknięte. I jak, dojechałaś do pracy? 12km bocznymi drogami to chyba bym została w domu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, dojechalam. Ale było ślisko.U nas przedszkole zamknięte. I jak, dojechałaś do pracy? 12km bocznymi drogami to chyba bym została w domu![]()
U mnie mąż ze mną nigdy nie chodzi na te zwykłe wizyty, na IP też sama zawsze jechałam. Jedynie właśnie na prenatalnych był ze mną z pierwszym i drugim synem. Jak ostatnio rozmawialiśmy o tym, to powiedział, że teraz też chce iść. To jest taki nasz czas.Dziewczyny bardzo się cieszę że u Was wszystko ok i trzymam kciuki za te które są jeszcze przed badaniami!myślicie że na prenatalne mogę zabrać męża? Czy to że jest ze mną zawsze to już za dużo? Lekarz niby nic nie mówi, ale nie wiem czy ktoś jeszcze tak robi hahahaha ja zawsze mam myśli że jak coś będzie nie tak to chce go przy sobie
![]()
Nikt Cię nie wyrzuci, spokojnie. Jesteś tu z nami do samego końca! Współczuję Ci serdecznie samopoczucia. Na wymioty jest lek na receptę, wszędzie Ci to przepiszą ale kosztuje ok. 180zl i mi pomógł ale mdłości zostaly, u mnie osobiście lepiej się sprawdza podróbka leku na chorobe lokomocyjna za15- 20zl wyciąg z imbiru, bezpieczne w ciąży ja kupiłam na Orlenie na opakowaniu jest niebieski samochodDziewczyny nie jestem narazie w stanie nadrobić zaległości na forumPamiętam o was i bardzo chciałabym w tej ciąży również uczestniczyć w konwersacji! Narazie pierwszy trymestr mnie nie oszczędza.. Cały czas jestem zmęczona, senna, praktycznie cały dzień mam mdłości, często wymiotuję
Mam duży problem z apetytem
Ogólnie czuję się tragicznie i odliczam do drugiego trymestru! W tym wszystkim mam jeszcze 16-miesięczna córkę, która myśli, że tylko mama umie czytać książki i pracę. Wybaczcie mi i mnie nie wyrzucajcie
Jak tylko się trochę lepiej poczuje to będę aktywniejsza! Termin mam na 16.09, a wizytę na 12.02!
Mój starszak dziś na 7:30 miał, jutro też... A tu w nocy grypa mnie rozłożyła. Młodszy syn ze żłobka przyniósł, potem mąż się zaraził i teraz ja. Do tego mdłości, wymioty i ból głowy więc dziś umieram.Dziewczyny obudziłam się w krainie lodu. Wszytsko pod warstwą lodu, samochód, droga, pobocze, wygląda to pięknie ale hmmm... Do drogi głównej mam 12km i nie jestem pewna czy droga nie będzie wyglądała jak na bajkach z odbijaniem się od drzew skoro zejście ze schodów graniczy z cudem. Jeszcze córkę do szkoły muszę dostarczyć z tym, że nie mam pojęcia jak. Oczywscie zajęcia są, oczywiście, że są.
U nas panuje grypa taka, że w klasach jest po 1-2dzieci. Lekcje im łączą, okowy nauczycieli nie ma ale sprawdziany jak najbardziej, na szczęście moja zdrowa więc chociaż zaległości nie będzie miała. Oby jeszcze tydzień do ferii.Mój starszak dziś na 7:30 miał, jutro też... A tu w nocy grypa mnie rozłożyła. Młodszy syn ze żłobka przyniósł, potem mąż się zaraził i teraz ja. Do tego mdłości, wymioty i ból głowy więc dziś umieram.
Sprawdza się tylko na wymioty czy też na mdłości?Nikt Cię nie wyrzuci, spokojnie. Jesteś tu z nami do samego końca! Współczuję Ci serdecznie samopoczucia. Na wymioty jest lek na receptę, wszędzie Ci to przepiszą ale kosztuje ok. 180zl i mi pomógł ale mdłości zostaly, u mnie osobiście lepiej się sprawdza podróbka leku na chorobe lokomocyjna za15- 20zl wyciąg z imbiru, bezpieczne w ciąży ja kupiłam na Orlenie na opakowaniu jest niebieski samochodmyślę, że jak z tym sobie poradzisz to będzie o wiele lepiej.
Mi też pomaga na mdłości, może nie wycisza do 0, ale tak o połowęSprawdza się tylko na wymioty czy też na mdłości?
U nas już po feriach. Na szczęście starszak zdrowy, odpukać... Ale jego jutrzejsze terapie musiałam odwołać bo bym nie dała rady z nim jechaćU nas panuje grypa taka, że w klasach jest po 1-2dzieci. Lekcje im łączą, okowy nauczycieli nie ma ale sprawdziany jak najbardziej, na szczęście moja zdrowa więc chociaż zaległości nie będzie miała. Oby jeszcze tydzień do ferii.