Luxuorius
Moderatorka
o co? ja przez mojego poszlam spac do malego pokoju bo chrapal i mial glupie sny i zabralam mu wszystkie koldry z zemsty haahA ja się z m poklocilam :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o co? ja przez mojego poszlam spac do malego pokoju bo chrapal i mial glupie sny i zabralam mu wszystkie koldry z zemsty haahA ja się z m poklocilam :/
No skąd ja to znam... Ale głowa do góry. Przejdzie mu.A bo się uniósł i będzie mi warunki stawał :/
Współczuję sytuacji. Ale mnie tacy denerwują co guzik wiedzą, ale muszę się wypowiedzieć i wtrącić gdzie ich nikt nie prosił. Ech.Dziewczyny! Jaka miałam straszna sytuacje dzisiaj.... pojechaliśmy sobie z prawie mezem 'na miasto' na obiad itd. Super humory, Ochota na zakupy. Podjechalismy pod media markt i prawie mąż mówi staniemy na miejscu dla kobiet w ciąży, należy ci siei z taką radością to zrobiliśmy, wiecie taka fajna satysfakcja. No i wysiadam i słyszę komentarz idącej obok kobiety,że ja to na ciężarna nie wyglądam! I jakieś tam jeszcze teksty ze ona to dwoje dzieci urodziła. .. a ja mowie do niej ze może mam jej kartę ciazy pokazać! Juz nie pamiętam dokładnie ale wyszła klotnia typu zamknij mordę itd do mnie i mojego faceta. Że ja w ciazy nie jestem, że może on jest. Weszliśmy do tego sklepu a ja się cała zaczęłam trząść i się rozplakalam. W jedna chwila zepsuła nam taką fajna chwile i fajny dzień! Tymbardziej,że ja się tak o ciaze boje. Jak mój prawie mąż zobaczył ze ja płacze to jak się zagotowal, wybiegł z tego sklepu podszedł do niej a siedziała przy stoliku i z kimś rozmawiała, i po prostu na nią splunal mówiąc szmato zasłużyłas na to! ona jest naprawdę w ciazy a teraz przez ciebie płacze!
Powiem wam, że długo do siebie nie mogłam dojść i może normalnie nie podzielam takiego zachowania ale w tym wypadku jestem mega dumna z mojego prawie męża!
Straszni są ludzie! Tymbardziej,że u mnie dzisiaj brzuch jakiś wypchany i w końcu czuje się jak w ciazy. A taka szmata bezmyślnie tak zepsuła taki fajny dzień. A na moim miejscu mogła być np kobieta z ciążą zagrożona, albo po kilku poronieniach martwiąca sie o kazdy dzien ..... boże żadnej z Was takiej sytuacji nie życzę. ..
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja się z m poklocilam :/
o co? ja przez mojego poszlam spac do malego pokoju bo chrapal i mial glupie sny i zabralam mu wszystkie koldry z zemsty haah