mamaNadii2
Fanka BB :)
I czasem majtki mi podbarwia na taki tofii/ karmelowy mam nadzieje ze to nic zlego dobrze ze jutro wizyta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu skomplikowane? Nie masz ikonki przy odpisywaniu np spinacza? [emoji420]?Wkurza mnie ostatnio to bb nie potrafie w ogole zdj wstawic z komorki.Strasznie skomplikowane nie na moje nerwy szkoda ze sie tak prosto nie wstawia jak na fb.
Jutro mam wizyte o 16:45 i juz mam nerwy
Takie pytanie jaki maci sluz / uplawy ? Ja taki żółty i to w sumie juz dlugo
bialy i duzo bardzo duzoWkurza mnie ostatnio to bb nie potrafie w ogole zdj wstawic z komorki.Strasznie skomplikowane nie na moje nerwy szkoda ze sie tak prosto nie wstawia jak na fb.
Jutro mam wizyte o 16:45 i juz mam nerwy
Takie pytanie jaki maci sluz / uplawy ? Ja taki żółty i to w sumie juz dlugo
Oj to nie pomogę, kurcze, ja też na komórce klikam.spinacza i odrazu mnie przenosi do galerii w telefonie gdzie mam fotkiJoshi - mam spinacz ale trzeba cos wpisac url a ja jestem na komorce nie na laptopie
Ja dokładnie tak samo. Kawa z mlekiem zaliczane są do plamien, dlatego dostałam zwolnienie. Od kiedy jestem na zwolnieniu jest inaczej. Ale też sue trochę martwię. Bo mimo iż nie ma już brązowych plamien, żółty śluz też nie do końca taki powinien być.Jakby ktoras mi to wytłumaczyła krok po kroku bylabym wdzieczna
Joshi - w pierwszej ciazy bezbarwny i bialy teraz tak jak napisalas kawa z mlekiem i zolty ale pisalam do mojej gin i moge spokojnie czekac do wizyty jutrzejszej
Cisnienie sie wkoncu unormowalo i jest ksiazkowe
Jestem juz na L 4 ale cale dnie z dzieckiem sa wyczerpujace do tego stopnia ze wieczorem padam
mi lekarka mowila, ze sluz bierze sie od progesteronu, ale sa kobiety, ktore maja malo sluzu w ciazy wiec chyba nie ma regulyJa tez bardziej na zasadzie mleczno biały, czasem lekko zabarwiony na żółto. No i sporo tego, a podobno im starsza ciąża tym więcej ?