reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Wkurza mnie ostatnio to bb nie potrafie w ogole zdj wstawic z komorki.Strasznie skomplikowane nie na moje nerwy szkoda ze sie tak prosto nie wstawia jak na fb.

Jutro mam wizyte o 16:45 i juz mam nerwy
Takie pytanie jaki maci sluz / uplawy ? Ja taki żółty i to w sumie juz dlugo
A czemu skomplikowane? Nie masz ikonki przy odpisywaniu np spinacza? [emoji420]?

Co do śluzu ja dość długo miałam plamienia kawa z mlekiem. Co jakiś czas. Od kiedy jestem na zwolnieniu śluzu nie jest może dużo ale taki bardziej żółty.

Dwie wcześniejsze ciążę zawsze mega dużo śluzu i to mlecznego białego.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Wkurza mnie ostatnio to bb nie potrafie w ogole zdj wstawic z komorki.Strasznie skomplikowane nie na moje nerwy szkoda ze sie tak prosto nie wstawia jak na fb.

Jutro mam wizyte o 16:45 i juz mam nerwy
Takie pytanie jaki maci sluz / uplawy ? Ja taki żółty i to w sumie juz dlugo
bialy i duzo bardzo duzo
kciuki za wizyte! jakby co mamy kontakt na fb

Ja tez bardziej na zasadzie mleczno biały, czasem lekko zabarwiony na żółto. No i sporo tego, a podobno im starsza ciąża tym więcej ?

Jakby ktoras mi to wytłumaczyła krok po kroku bylabym wdzieczna

Joshi - w pierwszej ciazy bezbarwny i bialy teraz tak jak napisalas kawa z mlekiem i zolty ale pisalam do mojej gin i moge spokojnie czekac do wizyty jutrzejszej
Cisnienie sie wkoncu unormowalo i jest ksiazkowe
Jestem juz na L 4 ale cale dnie z dzieckiem sa wyczerpujace do tego stopnia ze wieczorem padam

Jakby ktoras mi to wytłumaczyła krok po kroku bylabym wdzieczna

Joshi - w pierwszej ciazy bezbarwny i bialy teraz tak jak napisalas kawa z mlekiem i zolty ale pisalam do mojej gin i moge spokojnie czekac do wizyty jutrzejszej
Cisnienie sie wkoncu unormowalo i jest ksiazkowe
Jestem juz na L 4 ale cale dnie z dzieckiem sa wyczerpujace do tego stopnia ze wieczorem padam
Ja dokładnie tak samo. Kawa z mlekiem zaliczane są do plamien, dlatego dostałam zwolnienie. Od kiedy jestem na zwolnieniu jest inaczej. Ale też sue trochę martwię. Bo mimo iż nie ma już brązowych plamien, żółty śluz też nie do końca taki powinien być.
Mój gin tydzień temu mnie badał.mowil że nic żadnej krwi nie widać, czysto. Więc albo taka moja natura albo jest jakaś mała nadzerka tego dowiem się 6 czerwca bo mają być moje wyniki z wymazu i cytologii.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry