reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Zobacz załącznik 767012

Moj wczorajszy Wypiek!
Kuzwa nawet nie wiedzialam ze jestem taka zajebista w ciastach.
Nie bede skromna ale jest przepyszne.
Nawet moj Jarek mowi " ty niuńka lepsze niz moja mama robi" a wierzcie ci moja tesciowa ciasta robi boskie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Joshiii ale pyszne!!!! Wrzuc przepis na kucharski watek plissssss

Nie jesteś egoistka, ale dbasz o interesy swoje i dziecka. Zresztą zdrowy egoizm jest wskazany[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
no dla nich jestem mega egoistka, ale naprawde sil mi brakuje na dyskusje z nimi, wiesz co mi kiedys szwagierka powiedziala? ze skoro ona nie moze miec drugiego dziecka to i ja nie powinnam zachodzic bo moj Tomek ma juz corke..myslalam, ze jej przyloze :wściekła/y:

Joshiii ale pyszne!!!! Wrzuc przepis na kucharski watek plissssss

Mniaaaami!!! Podzielisz sie przepisem w wolnej chwili? [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny zaraz poszukam przepisu w necie .ale wydaje mi sie ze jest to taki typowy " pleśniak" moja mama czy babci robily podobny I tak go zawsze nazywaly.
Ja musialam pozbyc sie jezyn I winogrona.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

no dla nich jestem mega egoistka, ale naprawde sil mi brakuje na dyskusje z nimi, wiesz co mi kiedys szwagierka powiedziala? ze skoro ona nie moze miec drugiego dziecka to i ja nie powinnam zachodzic bo moj Tomek ma juz corke..myslalam, ze jej przyloze :wściekła/y:
No wariatka.... szkoda słów. Podziwiam Cię, że jeszcze z nimi nie zwariowałaś.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry