reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dokladnie, kazdy dzien jest wazny. Zeby chociaz do tego 30 tygodnia, wtedy dzidzius juz ma praktycznie 90% szanse a to bardzo duzo

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz co mi ginka powiedziala? bo ja mowie to jaki mam w koncu termin a ona, ze 29 grudnia, ale ja czuje, ze pani urodzi przed Swietami

ps kiedys na forum na zamknietym mialysmy dziewczyne, ktora urodzila blizniaczki w 31 tygodniu, zaczal ja boec brzuch jak na @ i wio do szpitala, ledwo co weszla i zaczela rodzic!

reklama
Pewnie tu tez tak jest :( nie licze za bardzo ze jutro wyjde. U mnie jest jeszcze ten zastój moczu w obu nerkach wiec pewnie tez nie beda chcieli mnie puścić

To przygotuj sie na minimum 8-9 dni lezenia, bo tyle minimum sie leczy infekcje w nerkach. Biednas Ty [emoji17]
Co zrobisz teraz z synkiem ? Kto z nim pojdzie do szpitala ? Czy odwolasz to ?

a zawsze mialas problemy z nerkami?
Z nerkami jest tak, ze jak sie zaczna infekcje to sie nie chca skonczyc [emoji17] u mnie sie okazalo ze mam ciagle infekcje przez ruchoma nerke bo sie zastoje robily, do tego torbiele w nerkach, i masz babo placek w postaci infekcji non stop.. [emoji17] teraz w ciazy, tfu tfu, mnie to omija

Z nerkami jest tak, ze jak sie zaczna infekcje to sie nie chca skonczyc [emoji17] u mnie sie okazalo ze mam ciagle infekcje przez ruchoma nerke bo sie zastoje robily, do tego torbiele w nerkach, i masz babo placek w postaci infekcji non stop.. [emoji17] teraz w ciazy, tfu tfu, mnie to omija

ja lezac kiedys w szpitalu mialam problemy z moczem i lekarze swierdzili, ze nerki sa chore, ze ja przeziebilam, bolalo nieraz po zimie czy zimnej jesieni, w ciazy bakterie w moczu czesto mam, ale teraz obecnie spokoj

Moj mąż ma tydzień wolnego wiec juz dzis pakuje malucha i jadą razem jutro. Rozmawialam z ciocia i teściową. Jak bym musiała tu zostac to ona mi rzeczy przywiezie. A jak bede lezec na podtrzymaniu to tesciowa zgodzila sie z Polski przyjechac. Jakos sie to zorganizuje mam nadzieję.

Nigdy nie mialam problemu z nerkami. Dopiero jak mialam tego duzeo krwiaka i dlugo krwawilam to mi sie tak zrobilo. Bolało tylko na początku a teraz nawet nie czuje ze to mam. Po prostu na usg to widac.

Moj mąż ma tydzień wolnego wiec juz dzis pakuje malucha i jadą razem jutro. Rozmawialam z ciocia i teściową. Jak bym musiała tu zostac to ona mi rzeczy przywiezie. A jak bede lezec na podtrzymaniu to tesciowa zgodzila sie z Polski przyjechac. Jakos sie to zorganizuje mam nadzieję.

Nigdy nie mialam problemu z nerkami. Dopiero jak mialam tego duzeo krwiaka i dlugo krwawilam to mi sie tak zrobilo. Bolało tylko na początku a teraz nawet nie czuje ze to mam. Po prostu na usg to widac.

dobrze, ze ma Ci kto pomoc :)

reklama
Aneta dobrze ze M ma wolne i pojedzie z synkiem. Szkoda by bylo termin stracić.

A Ty trzymaj się tam i wracaj do sil i zdrowia. Ja mam dużo bacterii w moczu i furaginum biorę 2opakowa. 3razy na dzień po 2tabl. Ale ze 4razy jak mnie skurcz lydek zlapal podobno od furaginun

Do góry