reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Obiecuję, że już nie będę. Ja ten pedicure z myślą o porodzie robiłam właśnie, żeby podczas akcji nie myśleć o tym, że straszę stopami :-p

Nie no, nie boli, to nie jest jakaś głęboka rana, bo takiej na szczęście nie da się zrobić tym hebelkiem do pedicure. Jak już krwawienie zatamowane, to już pikuś :happy:
No to najwazniejsze, uwazaj na siebie. Swoja droga dobrze, ze powiedzialas o tym porodzie i stopach, musze sie niedlugo wziac za swoje, no ale tylko pazury skroce i mazne jakims lakierem, no i wypadaloby tarka piety zetrzec haha :)

reklama
No to najwazniejsze, uwazaj na siebie. Swoja droga dobrze, ze powiedzialas o tym porodzie i stopach, musze sie niedlugo wziac za swoje, no ale tylko pazury skroce i mazne jakims lakierem, no i wypadaloby tarka piety zetrzec haha :)
U mnie na str szpitala napisali, że do porodu mają być zmyte paznokcie u rąk i u stóp. Zorientuj się jak wygląda sprawa w Twoim szpitalu. [emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

o 16.30 odeszły mi wody i czeeekam aż się coś zacznie na porodówce. Musiałam przyjechać przez ten gbs+, mam nadzieję że dziś Apolonia się pojawi, ale skurcze słabe....

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Pierwsza będziesz na pudle :) trzymaj się. Szybkiego rozwiązania :)
U mnie na str szpitala napisali, że do porodu mają być zmyte paznokcie u rąk i u stóp. Zorientuj się jak wygląda sprawa w Twoim szpitalu. [emoji6]

To samo chciałam napisać :)
Też myślałam aby pomalować a tu czytam- nie wolno bo paznokcie dużo mówią o zdrowiu kobiety :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Eli ja chcę po prostu wymienic zawieszki na karuzeli. Więc karuzela jak to karuzela chyba jest przymocowana przeważnie na tej samej wysokosci. A ty jak robisz ze swoimi zawieszkami?

Jak bylam w szpitalu, to laski ktore juz rodzily mowily, ze mozna miec pomalowane zarowno u nog, jak i u rak jesli chodzi o sn, ale ze nigdy jednak nie wiadomo, czy nie bedzie potrzeby nagle by zrobic cc, to lepiej u rak nie malowac, natomiast u stop moga byc pomalowane nawet do cc. Wiec nie bede personelu straszyc, chociaz kto wie, czy zdaze czy nie zdaze pomalowac, nie wiem kiedy mala zamierza sie wydostac z mojego brzucha :)

To moje wizję porodowe się nie sprawdziły...
Zaskakujące mnie dziewczyny ;)

@klarolina oj nie będę następna :)
Chociaż już mi strasznie niedobrze....
Ja przez swoje bóle wywołuje porody u innych, już drugi raz się sprawdziło...
Jakaś wiedźma że mnie :p

Idę spać i czekam na wieści od kleo jak z jej porodem :)

A k8sad podziwiam Cię że z bliźniakami jeszcze w trójpaku siedzisz :) z jednej strony to dobrze, obys miała sn.
No za chwilę Twoje przyjęcie na oddział i zobaczymy jak to będzie z porodem. Kciuki zaciśnięte :)

To moje wizję porodowe się nie sprawdziły...
Zaskakujące mnie dziewczyny ;)

@klarolina oj nie będę następna :)
Chociaż już mi strasznie niedobrze....
Ja przez swoje bóle wywołuje porody u innych, już drugi raz się sprawdziło...
Jakaś wiedźma że mnie [emoji14]

Idę spać i czekam na wieści od kleo jak z jej porodem :)

A k8sad podziwiam Cię że z bliźniakami jeszcze w trójpaku siedzisz :) z jednej strony to dobrze, obys miała sn.
No za chwilę Twoje przyjęcie na oddział i zobaczymy jak to będzie z porodem. Kciuki zaciśnięte :)
Lola haha oby tak nie bylo tylko, ze caly grudzien bedziesz miala skurcze, a my wszystkie po kolei bedziemy rodzily, a Ty jako ostatnia [emoji23]

reklama
A ja sie wkurzylam ... Myslalam, ze pojdziemy na pitbula w piatek ale Luby ma "inne" plany ... Jest mi smutno jest mi zle [emoji24][emoji24][emoji24] chcialam jeszcze wykorzystac moment przed porodem na wyjscie sam na sam [emoji34]

thgfflw1k3inkyc3.png

Do góry